fashion

                                                                        mode.jpg

Den som kollar noga och inte bara läser i min blogg ser att jag har valt temat fashion som bakgrund. Inte så mkt Lisa tänker ni som känner mig. Stämmer! Det fanns typ 20 bakgrunder att välja mellan och jag är helkass på allt som har med datorer att göra så jag tog den enda bloggmallen som hade lite större bokstäver, därav "fashionprylarna" som ni ser längst upp på sidan.


Kommentarer
Postat av: jennie

Kära rara du, klistra in en bildlänk i stilmallen bara så får du en helt egen bakgrund. Typ en med en modegrej eller så. ;-)
Hoppas allt är bra tjejen!!

2007-12-22 @ 20:20:46
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se
Postat av: jennie

Design--> redigera stilmall--> högst upp står det body och background--> det finns en länk där som går till bakgrunden på sidan. För att få en egen länk där så hittar man en cool bild eller bakgrund eller vad man vill, jag brukar googla på coola mönster och så.
Du måste sedan posta bilden på bloggen,det gör du under "nytt inlägg"--> bild--> ladda upp en bild (vilken du såklart sparat i mina bilder) precis som när du lägger in en bild i ett inlägg--> välj alltid 1000px i scrollmenyn.
När bilden postats finns den ju i menyn när du är inloggad--> klicka på bilden så att den öppnas i ett internetfönster (ibland måste man klicka två, tre gånger)--> den har då ett länknamn, tex www.ekensnya.blogg.se/värstabakgrunden--> spara länken (kopiera)

Gå in under stilmallar igen och klistra in din egna bildlänk istället för din fashionmall som du har nu. Det ska vara http://ekensnya.... och inte www.
LYCKA TILL!!!!!!!

2007-12-22 @ 21:31:48
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0