pigg och fräsch

image16

Kolla va pigg och fräsch man kan vara fast man tränar mkt. Se på den här flickans ansikte, fyllt av lyster och spänst. Håret är naturligt lockigt och det riktigt lyser om ögonen. Flickan är klädd i en grön filt som tillsammans med det röda såret på hakan ger ett juligt och varmt intryck. Vackert.

storm



Värsta stormen ute. På riktigt, det är Storm med stormvindar, snö, hagel och regn. Kändes ascoolt att träna idag, man var som en superhjälte med luva som kämpade för att överleva vädrets makter. Nu är det mitt favvoprogram på tv "du är vad du äter". I dont like that skipper lady though, hon är ju hemsk. Vilken sopa. Sopisch! 

jag har misslyckats..

image15

Jag har misslyckats med blodpuddingen ikväll. Den var färsk. Jag vet, man tänker "åh, skönt med en färsk  då är den enkel att skära" men man glömmer helt bort att färsk är lika med kladdig. Kladdig= svår att vända och misslyckandet var ett faktum. Lingonsylten blev bra ialla fall. Blodpudding anyone?any?one?

4 flaskor champagne och ett par presentkort

                                                                

Jag har lite dåligt med pengar just nu men jag sitter på 4 flaskor champagne och presentkort på systembolaget, HM och MQ. Borde gå att göra något roligt av det. Tänk...tänk...tänk...

matlåda?

image14

Finns det ngn gräns för hur mkt man måste jobba för att ta med sig matlåda? Idag ska jag jobba mellan 13 och 16 och jag blev så himla sugen på att ta med mig en matlåda och äta som lunch liksom. Kanske på personalrummet. Det enda som hindrar mig är att jag inte har ngn låda eller mat hemma. Sen så släpper de antagligen inte in mig på personalrummet eftersom jag är timvikarie= ingen känner igen mig + att jag är väldigt ungdomlig av mig och därför lätt kan tas för att vara elev.

tajming



Ibland har den som fixar allt i den här världen en fantastisk timing men det är väl kanske därför han eller hon är typ Gud och inte bara en halvtaskig person som är elak mot andra människor..Precis i det ögonblicket som jag börjar fundera över hur jag ska jobba med ett par mentala bitar så "dyker det upp" en samtalsterapeut som visar sig vara en klick-tant. Det sa klick och en trygghet liksom spred sig i rummet. Det är okej. Det ordnar sig. Jag är Lisa, jag är kreativ.


Allt värker

image13

Shit va jag är klagomoster idag. Jag tycker jag får vara det. Egentligen har jag ingen rätt eftersom jag har det så bra och yadayada men idag har jag valt att ha en klagodag. Borde gå och lägga mig så jag kan vakna upp till en icka klagodag men ngn del av mig vill stanna uppe för att få klaga det sista. Ett klagomål riktas till min högra fot för att den värker: SKITFOT! Ett klagomål går till tandborstningen, jag orkar inte men jag måste. Sen kvällens sista klagomål..hm...det ger jag till lägenheten för att den behöver städas.

fiskgratängen

Nike Tiempo Ronaldinho SG - Black/Pearl/Metallic Gold Image
Alltså den där j-a fiskgratängen i kombination med sopig sömn. Pissträning! Min smärtgräns är som en fyraårings. Ska man behöva klara sig själv nu, varför kommer det ingen och blåser?SKIT!

färdig fiskgratäng




Sitter och väntar på att en fryst fiskgratäng ska ticka klart i ugnen. Ibland orkar man inte vara duktig och laga faktiskt. JA, jag vet , man är elitidrottare dygnet runt, året om....Men jag orkar inte idag...det är mitt val, jag kan välja att orka. Nej, jag väljer att inte orka. skit också.

ursäkta...ursäkta...


021_publik

Under Alla uppträdanden , konserter, matcher och evenemang som jag har varit på under mitt liv som barn har vår  familj alltid gått först. I bästa fall springer vi iväg i exakt samma sekund som sista tonen spelas. i värsta fall trycker vi oss förbi irriterat folk på läktaren när det är 10-15 minuter kvar , detta gör vi för att undvika morsans biggest fear: ATT stå i KÖ. Vår familj har sluppit sååå många köer, från parkeringshus, från fotbollsarenor, vi har sluppit toaköer och "hämta ut jackan köer". Tyvärr har det priset varit högt. Vi har betalat med fantastiska extranummer, suddenstraffar och historiska vändningar och tanken på dessa får mig att i vuxen ålder kämpa för att sitta kvar. Jag ska bli en sån som sitter kvar och ropar " En gång till, en gång till..." där har ni mitt tre veckor efter nyårslöfte.

Peter och Per

Tett på nett: Peter Jöback

Vi var och såg Peter Jöback igår. Han var väldigt bögig men det tycker jag bara är mysigt..eller inte bara, ibland blir han töntig och a little to much drama queen men oftast mysigt.  Per satt bredvid mig och lite som på prov ville jag se om någon kunde tro att Per var bög och att jag var hans syster eller nåt så jag behandlade honom som jag tror att jag skulle ha behandlat en homosexuell killkompis om jag hade haft någon. Ingen kille nappade på Per så det var lite nederlag. Nästa gång vi går på Jöback ska jag sätta på honom en scarf.

Lööördag


Berg av pengar
Förra veckans fångst


Skönt med helg. Gäller att njuta nu, i övermorrn är det hard work som gäller. För er som har missat det så jobbar jag på måndagförmiddagar. Riktigt jobb och tjänar pengar. Någoni den här familjen måste ju dra in stålarna.


glädjerus



Känner mig sådär himla glad nu. Massa energi som pirrar runt i magen, susar omkring liksom. Tror jag ska springa runt naken i lgh till musik, känner att jag skulle vilja göra det...Nej men jag är så fantastiskt tråkig så jag sitter kvar i soffan , tittar på efterlyst och käkar clementin och dricker latte. Clementin och kaffe ger mig sura uppstötningar så jag får kräk i munnen, Det är fest. Kill the happy feelings with clementin.


så var det snart fredag igen



Fredag och imorrn är det äntligen dags för freaky friday frukost hos systrarna i briggen. Sen ska jag ge mig på ett nytt semelförsök den här helgen, förra veckans försök var patetiskt och totalt misslyckat. Slutade med att jag satt hemma utan semla eller ngt annat gott och hetsåt äckliga godisar från dagen innan. Ska man unna sig ngt gott så ska det vara ngt bra, inte B-godis. Semlor är helt klart bra. Glass är bra. Kakor är bra. B-godis är bara onödigt.

bibblan

böcker.jpg

Jag var på biblioteket idag. Gick runt och väntade på att ngn bok skulle liksom komma till mig men det hände inte så mkt. Jag gick runt bland alla möjliga hyllor, psykologi, sociologi, sport och t.o.m. kultur men det var ingen bok som kallade på mig. En liten besvikelse...Tror dock att jag var för ivrig, nästa gång skall jag ge biblioteket mer tid.


Cykla din cykel

retro_trehjul_cykel.jpg

Det är skönare att cykla en cykel än att bära runt på en cykel. <dagens ordspråk>

Jag bär mest runt på min cykel. Först var det punktering (som inte var punktering utan jag som hade glömt att skruva fast ventilen) Sen var det punktering, på riktigt. Och nu senast skulle jag fylla på med luft i bakdäcket, använde en vanlig cykelpump (?) och bröt av hela ventilgrejen. Jag gör som jag brukar, bär vidare på cykeln och mumlar: Det här är mitt straff, hellre trasiga prylar än trasiga människor.

var bara tvungen

young_ronaldinho.jpg

Kunde inte låta bli att lägga in den här bilden. Mäktigt!

Inte längre mellan två jobb



Jag är numera timanställd och inte längre arbetssökande. Alla ni arbetsgivare där ute som behöver mig, I am no longer available. Lite för få timmar för att jag skall klara mig om jag om jag skall vara ärlig, 8h i veckan är på gränsen men det går om jag får in ngn föreläsning och lever snålt. Att leva snålt behöver faktiskt inte betyda att man lever tråkigt. Det kan lika gärna innebära att man får leva j-igt tråkigt. Men vaddå, jag har allt jag behöver: Vänskap, kärlek, fotboll och familj. Behöver inga kläder, dyr mat, fika, frukt, el, värme, com hem, osv. Jag behöver inte resa, jag gör resor inombords och jag har dem i minnet. Mmm, just det, sån är jag..


för mkt fotboll

Im Hintergrund das völlig überfüllte Stadion, wo immer wieder Menschen von den verschiedenen Ebenen herunterfielen. Vorne eine Torszene mit Brasiliens Angreifer Chico (mitte)

Jag känner inte riktigt igen känslan men jag tror att jag kan ha fått för stor dos av fotboll igår. Efter helgens 8h spelarfruupplevelse, måndagens fotbollsgymnasium, måndagens 3h långa styrke och fotbollspass kommer jag hem kl.21.09 på kvällen och pratar fotboll i en halvtimme med Per (futsal men ändå). Efter den halvtimmen finns det ungefär 1h att spela på när jag är fotbollsledig,  kollar på TV och laddar inför tisdagens morgonpass. Jag hinner vara fotbollsfri i ca. 30 minuter sen sätter Per in DVDn "football history" 15 timmars DVD box med svartvita bilder. I like men inte just då. Per: Visste du att det fanns en arena i Brasilien på 50-talet som tog 200 000 pers. Jag: Oj, shit, det är helt sjukt mkt! Per: mm.....Kolla här det är en arena som tar 200 000 pers. Jag: Ja, du sa det. Per: Kolla, i Brasilien på 50-talet, värsta arenan. Jag: Gonatt!   Per från vardagsrummet: De förlorade mot Uruguay med 2-1. Det blev mål typ i slutet........yadayadayada.......

Det slår mig nu att det kanske inte var för stor dos fotboll, mer för stor dos av Pers fotboll och för lite uppmärksamhet på mig.

Det regnar inte

goeteborg 003.jpg

Det regnar inte och det blåser inte. Det är en historisk dag för Göteborg och alla göteborgare!


Man vet att man är vuxen....

                                                                Patrick Viera Fine Art Print Signed by Patrick Viera (Ref SE)

Igår fick jag en vuxen-poängs-upplevelse. Pers systerson skulle komma hit och han gillar fotbollsgubbar precis som jag. Innan barnet kom så kollade vi igenom mina gamla gubbar för att se om det fanns någon som var skadad eller dubblett för i så fall så skulle den lilla samlaren få en sån gubbe av den lite större samlaren. Det är då det händer, helt utan förvarning hör jag mig själv säga "men den här kan han få" samtidigt som jag håller upp en helt oförstörd Viera. Per som känner mig blir osäker av mitt plötsliga infall och tänker att om jag ångrar mig om ett par dagar så är det han som kommer vara tvungen att hämta tillbaka Viera nere i Varberg. Per: "Viera, är du säker Lisa? Har du en undangömd dubblett? Jag: " Nej, det är okej Per. Jag tror det är okej. Det är plastgubbar som pappa har köpt i Kina för 2 kr/st och jag har massor, jag kan ge bort Viera. Och det var Dagen då jag insåg att jag håller på att bli vuxen...

fryser all the time


Om jag går upp på morgonen utan att ha sovit 8,5-9 timmar så fryser jag hela dagen sen. Idag gör jag det, fryser hela dagen. Sitter med mössan på inomhus men allt är kallt. Igår var jag inte kall men då var jag hungrig, hungrig all the time. Jag är vad man kan kalla ett problembarn, ett barn med problem.

Personliga mål

                                                             Mariaberget

Snart ska vi ha personliga samtal i fotbollen med tränare och en terapeut och då kommer vi säkert att prata om våra drömmar och mål. Kära terapeut och tränare: Mitt mål för 2008 är att festa en hel natt och dricka drinkar och dansa hela fram till gryningen. Hela. hela natten och sen när jag går hem så har det blivit ljust ute och det ser ut som om det kommer att bli en helt fantastisk sommardag. Jag är allvarlig, det är en dröm som har legat inom mig i ett par år, ungefär lika många år som det har gått sedan jag senast gjorde en sån grej, tror det var 2001. Lenas inlägg inspirerade mig att ta tag i den här drömmen igen, tack Lena!

ikväll


Hallonpaket med vaniljglass och granatäpple


Ikväll ska jag ut och festa järnet. Vi ska förfesta hos en kompis först sen ska vi vidare och dansa hela natten och dricka drinkar. När jag kommer hem imorrnbitti vid 04.30 är jag fortfarande full så jag orkar inte borsta tänderna.  Eller så kollar jag handbollen, käkar glass och somnar i soffan med kläderna på. Svårt val...Som att välja mellan kräk och champagne.

spelarfru

                                                                       Victoria Beckham wearing St George's cross trousers
 
Lördagen ägnar jag åt att vara spelarfru. Jag är ganska bra som spelarfru, tror jag skulle kunna klara av att vara det sen om massa år när jag blir gammal och slutar med fotboll. Heja Göteborg Futsal club, heja!


inga pengar rullar in som de ska

                                            
Inga pengar rullar in som de ska och jag mår så bra
.  Där har ni mitt lilla fredagsrim. Fredagkvällens gourmetmiddag: Varma mackor med ost och tomat. Efterrätt: söta skorpor and diet coke. Det är inte så fint men det är gott och vi är förresten inte så mkt för det där med att vara fina. Vi tycker det är fult att vara fin. Eller jag tycker det just nu.

något väldigt skönt


                                                PIC00012.jpg (161542 bytes)

Igår på kvällsträningen sa vår tränare att "idag ska ni få göra något väldigt skönt" och massage, bubbelbad och efterrättskalas dök upp i mitt huvud. Sen gick vi ut och joggade och joggade fel så det blev 1 mil. Det var inte skönt alls. Att jogga är skönt för de som inte måste kämpa vid varje steg, inte för såna som mig. MEN idag vaknar jag upp och känner mig hyfsat fräsch och då förstår jag plötsligt det sköna i att göra det tråkiga.

semla

                                                                    Semla
man kanske skulle satsa på en semla i helgen. Det känns som om det vore en schysst grej. Någon som har testat chokladsemlor, lingonsemlor och alla de där varianterna? Jag tror jag kör på en klassiker.

fredag,fredag, freeeedaaag!

                                           Omslag: Såper på en helg
        
Jag har skrivit en sång, en friday-song: Fredag, fredag, freeedaaag! 


hungrig



japp..jag är hungrig. Nattmacka eller inte nattmacka , det är frågan. Resonerar såhär, om jag tar en macka varje gång jag är hungrig så skulle jag inte göra annat än att äta. Å andra sidan såhär, när jag tränar såhär mycket är det viktigt att jag fyller på med massor av energi. Som vuxen tvingas man ständigt till dessa stora beslut, inte konstigt att man då och då längtar tillbaka till barndomen.


playboy mansion



jag tycker girls of the playboy mansion är roliga att titta på, de är så knasiga. De skrattar som janice i vänner, de älskar med en gammal gubbe och den sportiga tjejen är helt galet osportig. Det stör mig iofs lite, hon kallar sig för sportig pojkflicka, det är inte ngt som man bara kan kalla sig hipp som happ, det är en titel man bör förtjäna. För att få godkänt bör man 1) gå lite vaggande gång 2) Ha stora lår 3) äta varje mål mat som om det vore livets sista 4) Gå runt i underställ ca. 40% av sin vakna tid och 5) prata om lagkompisar eller motspelare med lagkompisar eller motspelar i 9 av 10 samtal.


häl-sningar

                                                                         
Min häl hälsar. Den hälsar dunka dunka. Fick ett japanskt plåster som skall vara smärtlindrande men det gör ändå lite ont. Japanese bandage kanske bara ger maxeffekt på japaneser. Nu ska jag åka och spela badminton..dunkdunk.... 

mens dagen innan sockerpillret?

                                                                       

Kan man få mens dagen innan man ska ta sitt sockerpiller? SÅ skall det väl inte vara? Jag har iaf fått det nu. Tur jag åt blodpudding igår.

yoging

user posted image

Idag gjorde vi yoging efter morgon träning. På små mattor stod vi och gick ner i 90 grader på 20 sekunder. 20 sekunder är en sån lång tid, man märker det tydligt när man yogar men det kändes coolt . Sen gjorde vi en övning där man skulle ligga på rygg och lägga benen bakåt och så skulle vi ligga så i 2minuter. 2 minuter tar lång tid, man hinner fundera över massa grejer, Djupa grejer. Jag funderade över hur enorm min rumpa måste se ut uppifrån när jag ligger i den ställningen. Tyvärr blev jag avbruten i tanken av vår tränare Torbjörn som gick förbi och sa "vem är det som ligger här?" och jag fick bekräftat för mig att min rumpa skymde ansikte, min tröjas nummer , byxornas nummer all in one. Kurragömma liksom fast utan lösa saker att gömma sig bakom. Kurragömma utan gömställen och jag vann.

jag älskar zlatan



Åhhh...Hur GULLIG ÄR HAN? Jag älskar Zlatan. Leendet, vilket leende! Antar att jag måste berätta för Per när han kommer hem, det känns ändå som en schysst grej att jag är ärlig:  jag tror att jag älskar Zlatan.

blodpudding, tumba och tunga ben


Alltså helt ärligt, kan man må bättre än jag gör just nu? sitter i soffan, kollar på idrottsgalan me en rörd tumba och en underbar Zlatan. Tilltugg är blodpudding med lingon och benen känns sådär tunga som bara mina ben kan kännas. Klädsel: Pers mjukisbrallor, t-shirt utan BH, jag är så slapp att t.o.m. brösten får hänga fritt. Va fasen nu kommer Rheborg också, vet inte om jag klarar mer må bra känslor nu. Tack Gud!

det finns inga dåliga väder....

                                                                                   

..bara dåliga kläder..fast i torsdags var det dåligt väder. Jag var så kall att och dyngsur, eller förresten, omvänd ordning var det: först dyngsur och sen kall att Mina underarmar+ansiktet frös bort. Jag kunde inte använda ngn av dem på 30 minuter. Underarmarna klarade jag mig bra utan men ansiktet är ju mitt levebröd och min karriär som kanslist/fotbollstränare/arbetssökande kräver att mitt ansikte alltid och sminkat, fixat och rörligt. Det var som ett lager is som la sig ovanpå underarmarna och ansiktet, som en mask liksom. Hoppas att vi får hyfsat väder i veckan så jag slipper sätta karriären på spel en gång till, det finns gränser för vad ett vackert ansikte klarar av.


en liten hyllning



Det här inlägget är en liten hyllning till Per. Hylla, Hylla, Hylla, Hyylllaaa! Skulle inte byta bort honom mot en gammaldags fotboll i läder. När han kommer hem skall jag sjunga honom en kärlekssång.

inte mkt kvar av hjärnan

Tecknad bild av en hjärna.

den största delen av min hjärna jobbar med olika tankar om fotboll. Uppskattningsvis sysselsätter fobollstankarna 95 % av min hjärna just nu. Man måste ha balans i livet, det har jag inte alls. tror Det handlar mkt om att det är uppstart på en ny säsong, det brukar lugna ned sig med tiden. Såfort jag börjar tänka på ngt annat så är det som att det skjuts in små fotbollssignaler, på riktigt, det är helt sjukt. För mig är fotbollstankezonen en trygg zon men det innebär inte att den automatiskt är hälsosam. Jag faller in i fotbollsvärlden och har varken kraft eller motivation till att bry mig om allt det där som inte ingår in the world of soccer. Det är jättebra så länge allt är såhär kul men sen när jag stöter på motgång så inser jag att jag måste ha balans och då ropar jag desperat på världen runtomkring,:- Hallå!! Hjäääälp! de ska ju vara min tröst. Hur intresserade är de av att trösta en fd isolerad varelse som inte har brytt sig ett dyft om dem för att hon har varit på semester i fotbollzonen? antagligen inte intresserade alls. Ego? Jag?

man e ju het på arbetsmarknaden

plötsligt trillar jobbförslagen in, frågan är om det är något som kommer att kännas lika kul som my last one. Efter dagens telefonsamtal känner jag mig ändå hoppfull. Hot as a pistol...

elis

Bild på en fot och en fotboll.

for en sväng till Oslo för att träffa mina gamla vänner och lilla elis. 3,5 månader,, alldeles , allldeles underbar...Så häftig är han little elis, massa hår och tårna är liksom helt färska.

sunday

nej, nu är det väl dags att sätta på sig kläder och göra ngt vettigt av den här dagen. Funderar på att köra överkropp och fika, den kombinationen passar perfekt idag. Lite träning men ändå mest lugnt och ladda upp kroppen och huvudet inför en riktig träningsvecka. : Tack för att jag får träna på riktigt, tungt och härligt. Känslan av att få testa kroppen, inget slår det. Om en vecka kommer jag antagligen ångra att jag skrev det sista:-)


hård i förhandlingarna


Jag tänkte " nu j-ar ska jag inte vika mig när jag förhandlar jobb". Jag tänkte att okej jag tycker väldigt mkt om det här jobbet och vill fortsätta men de behöver mig så jag kan vara lite tuff. Fasen va tuff jag var. Gav mig inte och det kändes så himla skönt när jag la på luren och sa "nej tack då är jag INTE intresserad". Sen kändes det skönt i ungefär 27 sekunder, så lång tid tog det för mig att inse att nu har jag ju inget jobb. Så nu har jag inget jobb men jag vann iaf telefonfighten, Yihooo!!

Uggla- Morronuggla

                                                                Uggla

Igår vaknade jag 04.15 och idag 05.15, pigg som en mört! Inte så konstigt eftersom jag somnade 19.30 på kvällen men nu till det som är märkligt: Jag känner mig sååå nöjd. Skitnöjd för att jag vaknar så tidigt och "fångar dagen", typ som att jag har lyckats med något som är svårt. Jag har lyckats med Jetleg, jag är bäst! Nu tänker jag att jag ska fortsätta leva såhär och jag tror på fullt allvar, även om jag låtsas ironisera över det , att jag kommer att lyckas hålla de här tiderna. Ascoolt, man gör ju ändå inte så mkt på kvällarna mellan 21 och 23....
I am the morronuggla af Göteborg..

musliproblem

                                                                        
Jag har stora musliproblem. Hittar inte den perfekta muslin. Russinen har en stor del i problem, I dont like. Hade jag kunnat välja helt fritt och inte brytt mig om sockerinnehåll hade jag tagit "fitness" eller "kalaspuffar"..."Start" hade också fått plats i hyllan. Men det funkar inte, måste ha i mig mer näring  om jag ska träna. Tittar vi på de osötade varianterna så finns det ett par som är okej men 90% innehåller russin och då måste jag sittta och sortera ut alla russin= tråkigt och tidskrävande. Känns som att jag har provat det mesta. Någon som sitter på ett hett muslitips?

ipod

ipod_1

jag har en ipod, det är jättekul. Man kan lägga in film på min ipod och tv-serier och ljudböcker. Jag an bara lägga in halvbra musik. Varför går det inte?Jag vet inte. Vet bara att när jag köper såna här grejer så är det inte meningen at de skall funka. Det är liksom en del av mitt straff i det här livet. Jag klagar inte, det kunde ha varit så mkt värre, jag konstaterar bara att krånglande teknik och bristande tålamod med tekniken det har jag fått som mitt lilla livsproblem.

irriterad och glad

Irriterad stämning när HV 71 förlorade hemma mot Frölunda

Idag är en sån där dag då man springer mellan glad och irriterad. Vissa dagar känns det som att man har rätt att vara irriterad så länge man jämnar ut det med att vara glad och skojsig emellanåt så det är jag nu. Irriterad med all rätt- glad och skojsig..irriterad-skoji..irriterad....irriterad,,,,skojig.....Per får uppleva de hastiga hoppen.

tunnbröd me kalles randiga

Abba's Kalles Randiga Kaviar
Tunnbröd med kalles randiga kan vara riktigt gott. Idag var det fantastiskt!

06.15


Klockan är o6.15 och jag är hemma i Sverige igen. Sitter med min träningsmössa på mig i soffan i sthlm. Jag ska inte träna förrän imorrn kl.09.00 men jag är uppjagad och då känns det rätt att sätta på sig träningsmössan. Jag har hört rykten om de träningar som jag har missat "jobbigaste ever, trodde man skulle dö! och sånt där snack. Im ready to svettas. Känns som att sitta och vänta på den äckligaste och bästa skräckfilmen ska börja, har käkat upp allt godiset under reklamen så nu är det lika bra att den sätter igång. Skräckblandad förtjusning har aldrig legat bättre i munnen.

lanta gym



Lanta Gym har fatt sitt sista besok av mig for den har gangen. For mig innebar det forhoppningsvis att skavsaret fran sadeln laker. Jag cyklade i surfarshorts med innerbyxa. Innerbyxa glider runt med mig pa sadeln sa alternativen har varit 1) att sitt langst ut pa sadeln med spetsen i rumpan eller 2) att sitta med framstjarten pa sadelns spets. Jag valde en slags mix dar forsta halvan av intervallen belastat rumpan och sista delen skavde sonder framstjarten. Nu i efterhand onskar jag nastan att jag hade offrat antingen det ena eller det andra.

Forresten, visst har jag fatt fina former av cyklandet? Har fargat haret ocksa...

jill , fia och naan



Besok ar trevligt om man sitter i fangelse, ligger pa sjukhus eller ar pa koh lanta. Igar kom jill och fia, riktigt roligt! Kanontrevlig kvall med nordindisk restaurangagare, naanbrod, fragor om naanbrod (e' det har vitlok eller ost-naan?) annu fler fragor om naanbrod (ar det har cashewnaan?) och en acklig fruitshake som carro forsokte skicka runt for att bli av med den. Indisk restaurang i thailand tycker ni verkar dumt, omvaxling fornojer anser jag.


japp, jag skiter

Hurra Hurra Hurra Huuuuraaaaaaaaaaaa

Till alla er darute som sitter och funderar och grubblar over hur min mage mar sa kommer jag nu med gladjande nyheter: Jag skiter s\for fullt harborta i thailand. Ackliga toaletter, fina toaletter, min mage har gatt fran att vara kroniskt forstoppad till ngn som liknar normal mage. Det ar helt underbart att kunna skita....im loving it!


lille klumpfot

image8

thaikockens unge var med hela dagen igar. han var helt enormt plattfot och det sotaste man har sett.  Han tyckte om att spela fotboll sa mamman men hur  han an forskte sa traffade han inte bollen men platt-klump-foten.. If you can dream it you can do it tankte jag forst men sen kande jag for att vara arlig sa jag sa till honom att det var kort, du kommer aldrig att bli ngn fotbollsspelare....someone had to tell him.


Mulet pa koh lanta dagen efter grytkalaset

image6

7 olika thaigrytor dar en gryta rackte till 30 pers = mk mat. Darutover friterade rakor, hela fiskar grillade, krabbor, kycklingklubbor, massor av frukt. Jag ar fortfarande matt. Idag ar det mulet  sa vi ska satsa pa thaimassage, kolla film och gora ingenting.


RSS 2.0