new years eve

Nyarsafton med the karlsson family och nagra vanner till. 24 pers blir vi hemma hos oss, ska bli skitkul. Thaikock som gor mat och grillar och hela kylen full med cola light. Per och jag har fatt en uppgift, vi ska kopa 25 liter vatten och sen ska vi aka hem med vattnet och hjalpa till  med det som beh;ver hjalpas till med. Nu sitter vi pa ett internetcafe och surfar, det kommer vi fa f-n for om morsan kommer pa oss......

jag maste vrida hoften mer

                                                                                        Pattaya Thaïboxing : Divers: Vidéo à télécharger

Jag ar tydligen alldeles for rak i hoften nar jag sparkar thaiboxning. Tekniskt oduglig och glommer hela tiden garden och stegen och att handen skall aka ner nar man sparkar. Jag trodde jag skulle vara en duktig thaifighter but I am not. Nyborjar boxare med skadad hal och oppna blasor under foten. Det funkar inte. Javla sporre. Javla sporre. Javla sporre.

6 och ett halvt kilo





sex och ett halvt kilo kostar 40 kronor. Vi snackar klader som ska bli rena, tvatt.

nya grannar

                                                                               

Idag traffade vi vara thailandsgrannar som ar svenskar. De kom in hos oss nar jag, per, rasse och mamma korde styrkepass , plankanovningen, maste ha sett lustigt ut. Sin vana trogen sagade morsan grannarna direkt: "Fan va trakiga de verkar. Ja, det var val kul att de kom forbi och presenterade sig, inget fel med det men jag tanker inte umgas med dem bara for att de bor grannar." Grannarna har pingisbord och det har inte vi sa jag tycker att vi borde umgas med dem lite grann ibland, pingis e' ju skitkul!

Thailand e ju f;r skont!

Thailand e ju sa himla sk;nt. Maten, jag skriver det igen> MATEN! Billigt, varmt, slappt och bara sa bra! Om inte jag var fotbollsspelerska skulle jag nog bo har i ett halvar och slappa. Imorrn ska vi ev ga pa thaiboxkurs, verkar crazy jobbigt. Hoppa bara att halen har repat sig annars blir det trakig wetwest. Jag onskar mig bara en sak just nu, hoppas att han hor mig daruppe.

fussball gespielen

fotboll.jpg

ich habe fussball gespielt! Första gången på 1,5 månader. Hurra va kul, jag har förträngt hur skoj det är. Å vi spelade med så mysiga människor också, acke, rynnan och the old gang som alltid är så schyssta och säger "bra steken" när jag lyckas och "det gör inget steken" när jag missar. Jag ska ta med juldagsfotbollsgänget och presentera dem för torbjörn. Någon roll borde de kunna få nere i götet.


Juldagssporre

image5

sporren följer mig genom skinkcup och nu Juldagsfotboll! Fördärv. Ska testa lite men det lutar åt gymträning medan de andra leker fotboll. Jag får nog iofs lira en halvtimme om jag känner att jag måste. Känner lite att jag måste efter gårdagens matslag.

juldag

                                                 image4

Juldag= gå igenom gårdagens fångst. Det var en riktigt lyckad julafton, räknade till en enda ful fisk som ev åker in på byte annars toppsaker. Per hade lyckats fantastiskt bra och visade prov på mod, stil och kärlek. Mod när han köpte kläder till mig, coola kläder som passade som handen i handsken, (därav stil). Kärlek eftersom han köpte så mycket saker , där ser ni alla ni som trodde att man inte kunde köpa kärlek. Cyklop fick jag också, det ser ni på bilden.

Vilken glädje!




Jag har världens bästa vänner, fasen va jag är lycklig! Blir så löjligt glad av dem, LÖJLIGT är det. Jag behöver inga julklappar, all I want for Christmas is you!


fashion

                                                                        mode.jpg

Den som kollar noga och inte bara läser i min blogg ser att jag har valt temat fashion som bakgrund. Inte så mkt Lisa tänker ni som känner mig. Stämmer! Det fanns typ 20 bakgrunder att välja mellan och jag är helkass på allt som har med datorer att göra så jag tog den enda bloggmallen som hade lite större bokstäver, därav "fashionprylarna" som ni ser längst upp på sidan.


kusinerna i sala

                                                  

Idag var vi hos kusinerna i sala på julfika. Kusinerna i sala är bra på typ allt, de har högsta betyg i allt, är utbildade till veterinärer, biomekaniska grejer eller vad det nu är och andra helavancerade saker. De bakar pepparkakshus som är exakta kopior av deras egna hus, de bakar hembakt bröd som smakar hembakt och de är väldigt snälla. Idag bjöds vi på små specialchokladbollar, kakor med havre och choklad, mandelkaka, pepparkakor, citronkakor, kanelbullar och matbröd- allt hembakat och SÅ gott. Men det var inte bara gott, det var himla trevligt också.

skorpor - my kind of bak

Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Under 23 års tid har jag bakat olika saker vid jul. Det har varit skitfula pepparkakshus, ännu fulare pepparkakshus med rosa och nyongula mnms, kolor som låg kvar i burken i april och som morsan då slängde, mjuk pepparkaka som har varit hård, hårda pepparkakor som blivit mjuka och marsipangodis som jag har doppat i choklad så att de antingen har sett ut som bajskorvar eller diarré. Jag har förtvivlat letat efter min grej, ibland tappat tron och hoppet på att det verkligen finns en sak som JAG skall lyckas baka. Igår kom jag på det, jag kan baka skorpor! Jag bakade, helt utan hjälp skorpor med choklad och mandel i. Enligt testpanelen blev de "goda" , "fina" och "ser köpta ut".

Nyklippt

                                                      image3

Idag blev jag nyklippt. Har gått i 2 veckor och haft ångest, ni vet hur det är när man väl har fått upp tanken i huvudet på att man borde klippa sig. Sista veckan har jag sett förtaskig ut och de senaste 5 dagarna har jag kört med mössa. Mössa funkar ju men det blir jobbigt när man kommer inomhus för då svettas man och känner sig ännu fulare. Min fultopp nådde jag nog i onsdags, ful frisyr (ingen frisyr), svettig, uppsvälld pga mens och yoghurtgodis+ märk under ögonen (läs svart) stod jag och sålde j-a tofflor i Nordstan, iklädd en för stor matchtröja. DÅ kommer min gamla klasskompis som jag inte har sen 9an. Men heeeeeej!

en helt ny blogg


image1

Behövde starta på en ny kula kände jag. Nytt år snart och jag behöver få ny inspiration. Välkommen till
www.ekensnya.blogg.se  Börjar med att lägga in en alldeles färsk bild av mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0