thank you terry



En dag kanske jag har nått såhär långt......

Mitt kort försvann mystiskt förra veckan. Eftersom jag inte hade många hundringar på det och eftersom mitt kort har en tendens att försvinna mystiskt ett par gånger varannan dag så avvaktade jag över helgen med att spärra det. Ringer upp banken på måndagen och ska spärra och då svarar de att "det har spärrats, det spärrades i onsdags". Jaha tänkte jag,  snällt av pappa, hur kunde han veta att jag hade tappat det i onsdags" innan damen i luren sa "det spärrades av en Terry". Hyvensk kille denna Terry som måste ha hittat mitt kort i Thailand och sen ringt in och spärrat det för att jag inte skulle bli av med kulor. Det fixar sig alltid sånt där, det löser sig.


bibliotekariererer



Bibliotekarier har nästan alltid omuskliga kroppar. Ibland är de små och ibland är de stora men sällan, yttterst sällan är de muskliga eller seniga. Lite degiga och som små sparvar är de variationer som jag har sett. Det kan vara så att jag har förutfattade meningar om en hel samhällsgrupp. Eller de är de ju egentligen kanske inte utan mer en yrkesgrupp. Men de är sällan muskliga, inte heller idag var det en enda liten musklig bibblis på bibblan. Det är väl kanske helt enkelt så att det inte behövs lika mycket muskler hos en bibblis som hos en elitidrottare. Could be.

ganska maxat



alttså det är ganska maxat härhemma redan tack vare en hund som vi inte har köpt. Jag blir ju så entusiastisk inför såna här saker, jag går bananas och då blir minste lille motgång en katastrof. Idag skickade per ett sms med innehållet kort typ "ska vi tänka igenom det här en gång till?" och det var ungefär enough för att jag skulle bryta ihop och lacka ur. SÅ efter ett par timmars krissamtal och kastande av ringarna (lite kryddat) så blev vi tillsammans igen och nu är vi nästan hela vägen framme vid EEEEEEESKIIIIL! nu såg jag uppdrag granskning på tv om hundar som eskil som misshandlas och har sjukdomar och grejer. Men det skiter jag i för nu har vi bestämt oss för EEEEEEEEESKIIIIIIL!

köttfärs sös



Ofta blir min mat inte som jag vill. Senast igår sabbade jag korvstroganoffen genom att kasta in en liten människas näve med sambal olek, det blev inge bra. När man gör så kan man inte vänta sig cred och beröm, då är det okej att man behöver hota fram ett "det var gott" hos sina matkamrater, fine with me. Idag har jag Lyckats med en fantastisk god köttfärssås. Den var fantastisk god, verkligen god. Nu väntar jag bara på att per ska komma hem så att jag kan få ge honom den goda köttfärs-sösen och f-n ta honom om han inte spontan-sjunger fram ett äkta Å, VA GOTT!!!! Jag är värd credd idag, den är god.


eskil



Jag har precis gått runt och skrikit "eskil......eskiiiil........kom då eskil! i en kvart. Det beror inte på att Per har bytt namn och gömt sig någonstans i lägenheten(Thank god) Eskil är en hund som vi vill köpa men vi vet inte om det är möjligt för han bor på cypern och vi får inget svar från dem som har den. Men fram tills dess att vi får svar kommer jag att fortsätta test-skrika och öva mig: Eskiiiiiil, ja kom då gubben!

inte så



inte så mkt mening att skriva om allt som har hänt känner jag- Försökte komma på ett ord som skulle kunne beskriva de senaste veckorna men det gick inte heller så vi kör som om jag skrev igår. hejhej!

Dags att smyga igång det..



Då kör vi igen då hörrni. Några veckors uppehåll blev det, känns bra, jag är laddad, det känns bra.

jag e på semester

asså jag e på semester...strandfotboll och frukt. tillbaks på torsdag. Love,love!

RSS 2.0