nämnde jag att jag var retorikstudent?



Jag blev ju retorikstuderande förra veckan. Idag eller mer inatt blev jag icke-retorik-studerande igen. Det gick inte att pussla ihop 100% uffe, unknown antal procent jobb, föreläsningar,egna fotbollsträningar, 100% per, eget företag med benskyddsband och äventyrsdagar med 100% plugg retorik. SJUKT skönt när vid 06 imorse tog beslut att inte fortsätta gå kursen. Vilken lättnad. Klart roligare än att börja plugga. Nästa år ska jag gå skitmånga kurser och sen sluta, så mkt glädje jag kommer att få då.

Marley och jag




Per och jag såg en film iförrgår. Jag tänkte att den skulle passa. "Marley och jag" ....på framsidan stod det Deras liv var perfekt, tills ngn kom och sabbade allt. Jag tänkte att det är ju så det känns med uffe ibland så den filmen passar ju perfekt. Carro i laget hade sett den och gråtit. Efter ca. 1h var jag på vippen att håna carro genom att säga till per "hahahahaha.....och carro GRÄT till den här filmen...hahahahahaha....jag sa det aldrig högt, jag sa det bara i huvet för jag var så trött så jag orkade inte prata högre än i huvet. 20 minuter senare lipade jag ihjäl mig. Började tyst sen lite småsnyftande. Klarade mig hyfsat bra ändå tänkte jag. Sen gick det över i heeeelt ohämmade gråtattacker. Hulkningar. Jag gick all in i gråtandet kan man säga. Sen när filmn var slut och jag fortfarande grät floder till eftertexterna sa per: "oj, du är lite blödig". Då skämdes jag för att jag var så blödig och snyftade fram " det är bara för att jag tänker på eskil, det var så hemskt med eskil när han dog. Det har inte med filmen att göra"

where to begin



jag är numera en retorikstudent. Jag studerar retorik. Lite kul att vara studerande på riktigt igen faktiskt. På riktigt då menar jag i ett ämne där man stöter på människor som är så annorlunda mot hur man själv är. Med annorlunda menar jag människor om aldrig har spelat fotboll på elitnivå, inte ens ngn idrott på elitnivå. Såna går på retorikkurs. De är så konstiga dessa icke elitidrottande människorna men roliga på sina egna små sätt. Inte lika roliga som vi förstås , inte så skojiga men mer roliga att titta på.

kalender



dåligt men nu har jag köpt en kalender. Precis alldeles nyss. Innebär att jag from nu kan få struktur på mitt liv vilket i sin tur leder till att jag blir mer effektiv vilket förhoppningsvis leder till att jag hinner blogga. Blogga OCH få massa tid över till annat. Sjukt bra.

RSS 2.0