Rod Stewart




Herregud. Per är på match och jag sitter framför Youtube. Jag  är kär i Rod Stewart. och Ron Wood. På riktigt. Hur f-n ska jag förklara det här för Per. Jag kan inte se mig mätt på dem. De är typ 60 bast. Jag tänker att jag nog inte riktigt är deras typ. Tror inte de gillar sune.typen. Om jag sparar till långt hår kanske. Men va f-n jag är ju ung, då kan de väl bortse från hårlängden? Eller så får jag spara.

nu jädrar ska käkas!



Nu ska jag föra över pengar från mitt sparkonto till mitt kort. Här ska käkas, och käkas och kääääääkas. Aldrig mer sjuk, från och med nu alltid full av energi!

riktig kärlek- lammkött till frukost



Fredagkväll och jag sitter hemma med fotbollsabstinens. Laget har tränat på som små idioter hela veckan så dem vågar man inte kontakta. SMSAR ett par potentiella lördagslirare och får svar från två stycken som kan komma. Vi behöver minst en till för att kunna spela 2vs2 så jag ringer Per som är på GAISgården och håller i träning.

- Hej honey! Hur gick träningen?
- Hej, jo bara bra.
- Jag håller på och gör lite middag till dig härhemma.
- Men va snällt, gullig du är!
-Japp. sån är jag. Det är för att jag tycker om dig.

-Jo,, jag undrar en grej, vill du vara med och spela fotboll på Valhalla imorrnbitti kl.09.00, det kommer bli skitkul lir, kvadraten och sen bara skojspel?

- Imorrn? va f-n jag har sett fram emot den här sovmorgonen hela veckan. Att bara ligga och ta det lugnt och sova ut. Jag orkar inte Lisa. Jag kan göra frukost på sängen till dig?

- Men jag vill inte HAAAA frukost på sängen, jag vill bara ha en till spelare så vi kan spela 2 vs 2!

- men ååå..jag orkar inte, jag vill sova ut, ta det lugnt..jag kan höra med mina u19 spelarna i GAIS om ´du vill?

- JA, gör det ! Hör med dem!

mummelmummel, låter som entusiastiska mummel....de kanske vill vara me ändå...eller så blir de avskräckta om de hör att det är tjejer...tänk om det avskräcker...

skriker med gäll röst: SÄG TILL DEM ATT DET ÄR KILLAR ME OCKSÅ! PEEEER, HALLLÅ, SÄG TILL DEM ATT JAG ÄR ENDA TJEJEN! Sen lite ångest för att jag typ nedvärderar tjejer men så tänker jag att det gör jag inte, jag vill bara locka dit dem för att kunna jobba bort deras fördomar och då måste jag säga så...

- Hallå...Ja, det kommer ner tre grabbar, då kan ni t.o.m. köra 3 vs 3, det är ju kul?'

- JAAAAAAAAA, tack Per, jag älskar dig!

DET är riktig kärlek.

blablablablabla...blablabla....



Jag har kommit in på en kurs på universitetet i höst. Den heter typ blablablabla...blabla....Ja, precis, Retorik tala och skriva. Det är lite tvek om jag hinner med att gå den men jag hoppas, hoppas att det får plats i min vecka. I så fall kommer ni märka det. Jag kommer blir en skitstörig :
- allafall, sen kom typ en kompis till mig...
då kommer jag hoppa in och säga HEPPHEPPHEPP, du menar sedan kom en kompis? var det vad du ville uttrycka?


just nu identitetskris




Vem är jag? finns jag? är jag bara en sjuk liten människa utan en boll?Är jag en katt utan ben? jag vet inte längre för jag har inte kunnat spela fotboll på två dagar, bara legat i soffan. Teoretiskt sett skulle jag kunna vara en katt utan ben.

sjuk-frisyr



det mesta börjar kännas bättre, typ allt är bättre utom halsen och sjuk-frisyren. Jooooe, jag duschar fast jag är sjuk men det spelar ingen roll, när man är sjuk blir det alltid en speciell sjukfrilla, inte den mest attraktiva, sjukt ful och därför kallas den sjuk-frillan.

sick and tired



slösurfandet eller jag kanske ska kalla det sjuksurfandet har tagit över. Sick and tired of being sick. Iallafall har jag lärt mig väldigt mycke idag, bara en sån här sak:  Barcelonas tröjor igår var ju inte som de brukar. Idag har jag lagt mycket energi och tid på att söka efter information och kunskap om dessa tröjor och jag har lärt mig följande: Gårdagens tröjor finns bara i 1899 ex. (årtalet då barca grundades) och intäkterna går till ngn slags välgörenhets stiftelse. Den vetskapen gjorde att tröjorna gick från att bli fula till att vara en tröja som man väldigt gärna skulle vilja ha. Och plötsligt inte längre lika fula. Livet e´väl bra konstigt ändå?


jag vill bara en sak just nu



bild från http://www.fotosidan.se/blogs/sportmats65/34039.htm (Anna Kipketer som blundar) Sländan och Jompa i en omfamning, Benskyddsband på sländan och kipketer, bra där!


Blev så fruktansvärt fotbollssugen igårkväll när jag kollade landskamp och barca. Kom på  grejer som jag ska göra på planen och som borde funka. Så vaknar jag idag och är fortfarande sjuk. Skit.

Nu sitter jag i träningskläder i soffan och kollar på text-tv. Nu frågar Per med förvånan i rösten "SKA DU TRÄNA??" och jag svarar glatt  -Klart som fan att jag inte ska, jag är ju sjuk. Orkar ju för fan inte gå upp för trappen, tycker du jag ska träna då? - Nej det är klart jag inte tycker att du ska men varför sitter du i träningsshorts och träningslinne? - För att jag vill kanske?för att jag kanske vill känna att det inte är så långt ifrån att jag skulle kunna träna. Är det förbjudet att ha på sig vilka kläder man vill när man är sjuk nu också? skit.

Just nu, lite disträ

Just nu kan jag erkänna, just precis nu är jag lite disträ. 
 
-PEEER....Per!
-ja, vad är det?
- Har du sett sladden till den lilla blåa grejen som man sätter in i datorn?



alla är gravida



Alla är gravida just nu. Det är en liten gravid-rusch. Till slut mattas man av, för varje som säger "jag är gravid" så blir det otroliga lite mindre otroligt. De första 10 som sa det fick asmkt entusiasm och jag låg hemma på kvällarna och funderade på hur det skulle bli för deras lilla barn och sådär men nu på slutet orkar jag liksom inte hålla i. Det blir mer,
-okej, ni också, kul! Jag tänker på den dagen som jag blir gravid. Det kommer ju vara en ganska bra bit kvar tills den dagen och jag tänker vilken otroligt avmattning som kommer hinna ske fram till dess. Det kommer liksom bli

-"HÖÖÖÖRRNI; HÖÖRRNI VI HAR NGT ATT BERÄTTA HÄR!!!
HALLÅ? HÖRRNI!! VI SKA HA.........konstpaus........ BARN!!!
Hela umgängeskretsen:tittar på varandra , drar ner munnen sådär som man gör när man spänner käken samtdigt som man höjer ögonbrynet. Sen fortsätter det samtalet om den jobbiga tonårstiden, förstabarnet grejen är sååå 2009.


käkar crap



jag äter crap. Sen jag kom hem från landet har det varit 0 kvalité i maten här hemma. Fan. Konstigt man blir sjuk. Så j-a dum i huvet e´man.


det hängde en liten snara...



Det hängde en liten snara ut från trappen till kansliet idag. Vet  inte varför den hängde där, såg skitkonstigt ut. Iallafall, det första som kom upp i mitt huvud när jag såg den var: "Lagom stor för en mellanstor hundvalp. " Han är intensiv lilla ulf.

hur packo är det okej att bli?

Ibland tänker jag "hur puckad i huvet får man bli?". Idag tänkte jag så , om mig själv, hur packo får man bli?

Har ont i halsen och känenr mig hängig. så långt fine. Tränar på förmiddagen och tänker att det halsonda nog är halsbränna. Käkar rennie "mot halsbränna" men det blir liksom inte bra. Okej. Känner mig astrött och smårisig och bestämmer därför att min 8km löpning som jag skulle göra nu i eftermiddag får ske i ensamhet. Jag är klok och tänker att om jag springer med ngt gäng från laget så kommer jag kuta på och typ trilla av pinn och det känns helt dumt för jag har alltid sagt att om jag ska dö en sån död så ska det vara på planen, löparspåret är INTE aktuellt, hade varit sjukt beigt.  Iallafall, pallrar mig iväg och börjar jogga. Ganska lugnt tempo, lagom och det känns som att jag kommer att ta mig igenom, inte mer än så men ta mig igenom is good enough en dag som denna.

SÅ efter 1km från en liten stig från ingenstans kommer tre personer löpande in på mitt löpspår. Stigarna går liksom ihop. Det finns en miljon små vägar och mil med löpsspår i denna skogen men ändå kommer dessa tre personer in jämte mig. Men HEEEEJ Anna "kipketer" Ahlstrand , Torbjörn coach Nilsson och Christian Ass.coach Andersson! Anna börjar springa på eller om det är jag som börjar dra upp tempot, hursomhelst blir det ett högt tempo, vi springer ifrån Christian och Torbjörn och jag tänker att nej, det här är inge bra, det här är inge bra.....Efter 5km känner jag typ inte underbenen. Vet inte vad det kallas. Är tvungen att stanna för att försöka få typ kontakt med den undre delen av mina ben och mina lungor. Hjärtat behöver jag inte oroa mig för - det jobbar på i högsta tempo. Torbjörn och Christian kutar förbi. "Har du tröttnat?". Förnedringen är totalt. Hur j-a dum i huvet får man bli? Sista 2 km är jag helt ensam. Jag går , försöker jogga men det är helt omöjligt. Finns inget att ta av i överhuvudtaget. Då kommer en kille från tränarutb förbi i 110, "bra tempo Lisa". Hehe...hostar jag fram. Men helt ärligt, hur puckad i huvet får man bli? Tokförnedrad, sjuk och en en känsla av att jag inte orkar ta mig igenom löpspåret. Mycket positivt jag fick ut av den löpningen.

vår hund



vi har en hund. Han heter uffe men när han är olydig säger vi ULF. Han gillar att tugga och att kissa. Tuggfavoriter just nu är soffan, pallarna från indiska och bordsben. Sen Uffe kom har vi fått helt nytt perspektiv på tillvaron. Ta en sån sak som "tråkigt". Tråkigt är numera saker som man inte har vetat om att de fanns innan vi fick uffe. Som per sa alldeles nyss när han kom in efter att ha rastat uffe i regnet:

- Det var roligt att han bajsade men Det var tråkigt att jag fick en bajspåse med hål i.

i bilen





I bilen varje gång man hamnar bakom en långsamming...

Jag: - Men vaaa f------n! 80 på 90väg, VEM gör så?? Sopa!!!!!!!!!!!!!!!!!! PER, svara, VEM GÖÖÖR SÅ???Riktiga hatkänslor ploppar upp.

Sen varje gång det blir dubbla filer och vi kan passera en långsamming blir det: - aaa...hon var iofs skitgammal. Man kan ju förstå då.

på landet



på landet är livet alltid bra. Ibland regnar det och ibland skiner solen men det är alltid bra. Här äter man,sover eller tränar. Oftast äter man eller sover. Det är crazy good life på landet. När man äter äter man inte snabbmackisar och ketchup, här käkar man våfflor med hemlagad sylt till lunch och anka till middag.

så mycke



så mycke grejer som har hänt den senaste veckan. Eller egentligen inte någon grej som är liksom "stor" men mycke stora små grejer om ni hajar. träffar med människor som ´tillsammans har täckt hela skalan av bra egenskaper. Omtänksamma, roliga, snygga, intressanta och bara helt härliga. Jag har fått ett usb minne med "eken" på¨. Bara en sån sak. Hajar ni då vad det är för typ av människor so jag hänger med? Hade man blivit känd om man var stenschysst hade det varit världens kändaste människor.


ja just det---



Jag e´sjukt seg på att uppdatera såhär i semestertider. Här är iaf tatueringen.

en i mängden



Idag blev jag officiellt en i mängden när jag skaffade mig en ´tatuering. Inte en gnuggis. Inte ens en henna. En riktig tatuering. Jag är skitnöjd. Under den halvtimmen som det tog att göra den ekade farfars ord i huvet "Gör dte inte Lisa, gör det inte!" Ändå känner jag mig skitnöjd. Lite rebell så här på senare år. Ska försöka ta en bild med webkameran så ni får se vad det blev.

en olycka händer så lätt...





Lätt hänt att man kissar inne och sen lägger sig i kisset. Två olyckor händer så lätt. Adoptera en hund ngn? Han är ingen gatuhund men han kommer snart bli om han inte blir rumsren.

Bragokex, regn och filmtajm






Idag har jag , uffe och palmis hängt i soffan, ösregn utanför, bragopaketet alldeles för nära och alldeles för tillgängligt, en riktigt bra film i dvd´n.  "Taken" med liam neeson. Vilken stjärna, AAsball e´han! Nu pannkakor och cola zero. Life is good. Discodisco goodgood!


Nu ere semester!



Jag har badat i havet och det regnade Nu, alldeles nyss. Jag, uffe och per. Nu såhär efteråt känner jag att det  är precis såna här saker som jag ska göra hela sommaren. Lägga in en liten insats i form av ansträngning och sen få multiplicerat tillbaks. Inte låta små grejer hindra en från att göra saker fullt ut. Fånga dagen! leva livet! Leva i varje andetag.Varje dag som att den var den sista!..hehe...skoja bara...men ni hajar vad jag menar, det är fasen värt att göra grejer även om det är lite ansträngning.

Lätt att vara pigg kl.06 när man sover bort hela kvällen



Igår var jag och per uppe till 03 och käkade thai med laget och hade kind of sommaravslutning. Uffe var me, han låg och sov i en väska, såg asskönt ut. Jag funderade ett kort slag över om jag skulle komma undan med att säga att jag var tvungen att lägga mig brevid honom i väskan för att ge trygghet men jag insåg snabbt att det inte skulle gå igenom. Dessutom var det en väldigt liten väska gjord för en 8kgs hund så jag skull se hyfsat löjlig ut när jag försökte jobba mig in i den.
 
Iallafall, jag skrev i ett tidigare inlägg att vi har ungefär samma sömn och matbehov jag och uffe men igår blev det total obalans. Han sov hela kvällen, jag var vaken hela kvällen. Uffe vaknar 06.00 skitpigg. Jag blir förbannad och mumlar "f-n va dåligt, du sov ju hela kvällen igår, så sjuuukt tråkig är du, TB (torrboll)TB, TB!!! Han brydde sig inte ett skit, han bara fortsatte skrika, och skrika, och skrika i ungefär en halvtimme. EFter ungefär en kvarts skrikande börjar han göra "hoppattacker" mot gallret och mot min arm som var hans största hinder för att nå friheten. Efter ca. 30 min lugnade han ner sig lite och till slut somnade han om. Dessa djur...de beter sig verkligen inte som vuxna människor.


RSS 2.0