just nu: krig



Litet hemmakrig mot dvd-spelaren. Stoppar i en bränd skiva, lägger mig i soffan och : ingenting. Dvdn håller på och låter och hackar. Ett lugnt "men vad är det här nu då" men inga utbrott.
 
20 minuter senare: diverse svordomar, ett par med hög röst men fortfarande inget utbrott, jag är harmonisk.

25 minuter senare
: Skivan kommer ut med hjälp av våld och hot och nu till det ofattbara: Jag tar upp skivan i handen, blåser på  den och STOPPAR IN DEN IGEN. Jag kunde liksom inte nöja mig med ett oavgjort, var tvungen att vinna. Nu hackar DVDn på trots att jag har stängt av den. Det är som att säger till mig: Du kunde inte låta bli vaa? Sucker!

under-eskil




Att vinna som underdogs e´ju en helt underbar sak. Vårt lilla busterlag mot maskinen med 14 landslagsspelare i startelvan om det hade varit möjligt att spela med 14 spelare i startelvan. Synd för dem att de inte var 14, de hade behövt några till. moahahha....

Det sköna efter en seger som den igår är timmarna direkt efter matchen när det fortfarande är okej att vara uppe i det blå. Timmarna innan man måste nyktra till i huvet och tänka på nästa match, 3 poäng hänger man inte ens kvar i serien på " och allt det där. Timmarna direkt efter matchen är det okej att vara obegränsat lycklig och hög i huvet.  Egentligen borde man spela in de kommentarerna som kommer i omklädningsrummet under den lyckorustiden.

"Deras skott såg så löjliga ut, ploff bara".

-Vi körde ju kvadden med dem, de sprang ju bara och jaga".'

 "-vi leder f-n serien nu, woooohooo!!! -Nej, det gör vi inte, umeå har ju spelat också och de vann med fler mål. Jaha,.....men två iallafall, wohooooo!!!! Alla: WEEEEEIIII!!!"

-Jag känner mig inte ens trött, de såg ju skittrötta ut.   Jag skulle lätt kunna spela en match till. LÄTT en match till om det hade behövts.

mmm...Inte riktigt nyktra som sagt...


skorpan och fråga doktorn



Man vet att det är något stort på gång när man sitter och käkar skorpor från systrarna i briggen, lyssnar på italienska nationalsången och kollar på fråga doktorn på svt1. Sen dog stämningen lite när insändarfrågan var: Hej, jag är en äldre kvinna som har plötsligt har fått illaluktande flytningar, vad tror du det kan bero på?

typ helt seriöst...

Igår hängde det en debattartikel i omkl.rummet och plötsligt fick jag sån lust att skriva ett inlägg i debatten. Så jag gick hem och skrev för mig själv och nu tänkte jag att jag ska lägga ut det här i bloggen. Det blir lite märkligt kanske men nu blir det såhär, lite seriöst mitt i all dålig andedräkt.
 

Läser artikel efter artikel om chefernas ofattbara bonusar och löner. Alla skribenter är ense, chefernas beteende och bristande moral är helt enkelt omöjlig att förstå. Hur kan en människa plocka ut en jättelön och samtidigt vara medveten om att det är x antal anställda som förlorar jobbet? Obegripligt. Omoraliskt. Brist på medmänsklighet. "De har blivit blinda. De reflekterar inte ens över hur de agerar. Värst av allt, utan vår granskning hade det fortsatt" Skribenterna skriver och får medhåll, såklart, ingen kan väl förstå det obegripliga i chefernas beteende?


 Sen tänker jag på alla dem som inte har möjlighet att skriva debattartiklar. Människor i fattiga länder , länder som förblir fattiga pga. vår överkonsumtion, pga. vårt sätt att leva. Pga. att vi väljer att äta ko till middag eller att ta bilen till träningen för att det är skönt, jag pallar inte att gå. Vi köper båtar men vi tar inte ansvar för om det har skövlats regnskog för att få fram schyssta plankor. Vi köper en ny tröja, inte för att vi behöver utan för att den var snygg. 800kr, kunde ha räddat ett gäng liv om jag hade valt att spendera dem på annat sätt. Vi gör allt det här utan någon direkt eftertanke, reflektion över Vårt beteende. Brist på medmänsklighet? Jag tänker att om de som inte har möjlighet att skriva debattartiklar hade haft den möjligheten så hade de skrivit "De har blivit blinda. De reflekterar inte ens över hur de agerar."


Tur att vi kan tycka högt, debattera och skrika "OMORALISKT! Tur för oss att de som kämpar för att överleva medan vi överkonsumerar inte har den möjligheten för då hade vi varit tvungna att försöka förstå oss själva och det hade blivit jobbigt. Ingen kan väl förstå det obegripliga i vårt beteende?

De är blinda, vi kan agera men vem agerar om vi tappar synen? Vem säger till oss när vi försöker med våra taffliga försvar : "jag visste inte, saknar kunskap, insåg inte att det skulle påverka andra".

Jag vet. Det är två helt olika frågor, de ligger för långt ifrån varandra för att man skall kunna jämföra. Jag tycker bara att vi borde kunna lägga en promille av all energi som finns i debatten till att göra det som vi kräver av "dem": Rannsaka oss själva.






 


lite beigt




Lite beigt när man inser att man har dålig andedräkt vid 26 års ålder. Alltså, bra att komma på det men minnet av alla möten, nära face to face samtal som man har haft under de första 26 åren får plötsligt  en grå skugga, tätt följt av frågan: Luktade jag väldigt illa i munnen då?  svaret på den frågan är med stor sannolikhet Ja, Ja, Ja. Har varit på apoteket och köpt tabletter mot munnar som min. äckliga tabletter. Jag sparkar lite extra på mig själv där jag ligger och tänker "äckligt ska äckligt ha". Men sen kommer jag på att det är seriepremiär om 1,5 dagar och då börjar jag dansa och sjunga igen. Jag dansar galen dans och sjunger med stängd mun för att inte någon i min omgivning ska utsättas för denna hemska andedräkt. Leeeeva livet nu ska jag leva livet..sjunger jag med min stängda mun!

per är fin...



jag skulle inte byta honom mot mycket just nu. Skulle nog faktiskt inte byta honom mot någonting. och det här skriver jag inte för att kompensera upp för någonting. Lilla transa är också fin.

2,5 dagar...





Ett par bilder från träningslägret.
 
2,5 dagar kvar till seriepremiär. TV4 lördag kl.16.00 eller ännu lyxigare: Live på Valhalla IP. Ungefär samma tid skulle jag tro...fint va?

pers födelsedag



I söndags fyllde per år. Han var borta i england hela helgen så först tänkte jag att den gamla "är man inte me får man skylla sig själv-regeln" skulle gälla. Men sen kom han ju hem på kvällen och då kändes det svårt att hänvisa till den regeln. Jag plockade därför ut den nästbästa födelsedagspresentsregeln: "köp något som du själv kan ha glädje av" och gav honom två biljetter till A camp med ett tydligt "ta me mig:-)"  direkt efter "älskar dig" i kortet. 

Dessutom köpte jag hem ballerina choko och frukt till fruktsallad. Tyvärr handlade jag på fm och på eftermiddagen kunde jag inte hålla mig längre med choko-paketet så jag tog en och tänkte att jag kan ju ändå lägga ut de andra på ett fint fat så syns det inte att jag har smakat. Sen åt jag 5 kakor till. När per till slut kom hem ,sent, seeeent på kvällen så var jag asatrött och hungrig så då tryckte jag i mig båda äpplena som skulle vara i fruktsalladen samtidigt som jag smaskade fram : "Vi behöver inte göra fruktsallad va? Det räcker väl med att vi äter varje frukt för sig. Till sist avslutade jag med att hålla fram det halvätna kakpaketet och (fortfarande smaskandes) säga: Här- jag har köpt ballerina choko bara för din skull.

Imorrn blir vi ett



Nu börjar finslipningen. Jag har längtat. Vi har längtat. From imorrn är Jag = Laget så om jag pratar om mig själv så är det egentligen laget. Pratar jag om laget så är det = Jag. Vi är ett nu. En vilja, Tillsammans mot alla andra. Låter det farligt? Går tankarna till sekter och folk som säger upp ansvaret för sina egna handlingar? Ni får ta det den här veckan. Wasn´t me, det var laget.

26 år gammal




Jag tycker att 26 år e´bra. Det räcker nu, jag behöver inte bli äldre. Kan stanna här. -Hallå, jag kan gå av här, ni kan släppa mig på vägen. 

-Men vill du inte snurra vidare på hjulet?Då får du ju inte veta hur det slutar? Vi har skitmycket fina grejer i potten. Segrar, nya vänner för att inte tala om familjepaketet som kan komma efter din avslutade fotbollskarriär, om 10-12 år. Dessutom ett hundratal nya glassar som inte ens är påtänkta.

-hm...Kan ni garantera alla de här bra sakerna?

-Nja, egentligen kan vi inte garantera någonting. Det kan dessutom komma en hel del skit på vägen, det är svårt för oss att ge några löften.

- okej men då stannar jag. 26 e´ ju skitbra. Jag väljer 26, resten av livet.

- Men så sa du ju när du var 16 bast också, tänk om du hade stannat då, va mkt du hade missat. Eller när du var 25, då hade du ju missat det här sista året, det som var ett sånt bra år. Ben and Jerry kom med massa nya smaker och verkligen etablerade sig i Sverige.

- SKit också, jag måste köra vidare va?,,,,Jahopp. Får passa på att njuta av det här 26-året då. Tack för ett bra snack. Har du provision på alla som väljer att köra vidare eller? din lilla fuling.

utveckling



Jag var kort när jag var liten. Kortast tom. Nu har jag utvecklats och blivit längre.

Idag har jag utvecklats. Första gången, kanske i hela livet som jag gör en ganska rejäl skitmatch och ändå kan släppa det nu efteråt. Okej, inte släppa men jag låter det fladdra förbi liksom, bryter inte ihop och det känns inte som att hela världen rasar samman. Utveckling va? Man blir ju skraj för sig själv. Undra vad nästa steg är. Innan man vet ordet av sitter jag väl här med "ett glas vin till maten" eller använder "kära nån" som standarduttryck. Tjoflöjt, nu är det dags att knyta sig, det är ju en dag imorgon också. Utveckling.

tjatig




borta på cypern bor en snäll man som är ansvarig för att eskil kommer hit hel (alla 5kg). Mannen kollar även till eskil då och då när han åker till hundhemmet där eskil "bor" tillsammans med 200 andra djur av samma sort. Denna mannen på cypern har skickat ett antal mejl med all info som finns om vår hund. Ändå räcker inte det för mig. Jag måste liksom testa gränser, se hur många mejl jag kan skicka och fråga samma saker innan han lackar ur och skriver något argt tillbaka.Han skriver aldrig någit argt tillbaks, han ger bara glada och snälla svar. Idag fick jag det argaste svaret hittills:



"Hälsade på Eskil när jag var där och hämtade hundarna och han mådde bra. Annars inget nytt.".....

Känns som att jag kan tjata en hel del innan han blir arg.


telefonsamtal om tillökning




Per:
Hej, mattias ringde precis och berättade att han har fått en liten tjej.

Jag: Men va kul! Berättade du att vi också väntar tillökning idag?

Per: ?eh? vaddå menar du?

Jag: Jag har hittat ett par fotbollsskor i rätt storlek, de finns bara ett litet ynka par kvar i stan och de är ute i kungsbacka så jag ska åka ut och hämta dem nu om en timme. Kul va?De fanns bara i vinrött, inte svart men jag har redan vant mig vid tanken så jag tror det blir bra ändå. Vem hade väl trott det? att det skulle bli vinrött för mig iår? Hade du frågat mig för några veckor sedan så hade jag lätt tippat svart, med brunt som en outsider.

Per: Hej då!


människor som bara dyker upp




Vi har en stalker.

En som bor längst ner i vårt hus bara dyker upp. Hela tiden och överallt. Först i trappuppgången för några månader sen, för att han bor i huset= inte så konstigt. Nästa ställe var Pers fotbollsträningar, då dyker han plötsligt upp som målvaktstränare för det laget som per tränar. Sen dyker han upp på lunchrestaurangen (inte märkligt eftersom den ligger i närheten av huset där vi bor) Förra veckan dyker han upp igen,  kl.09.00 på morgonen när vi sitter på andra sidan stan på ett cafe och käkar frulle. Igår gjorde han sin senaste dykning, en lunchrestaurang också andra sidan stan. Träffar jag honom imorrn ska jag gå fram och skrika "Va fasen vill du? IDIOT!" Eventuellt utan idiot på slutet eftersom per jobbar tillsammans med honom och eftersom han är vår granne.


syskon



Två dagar var de här, de små liven. Jag är äldst. Jag vet mest och är starkast, så har det alltid varit. Tror att vi är överens om det alla tre. Men det var himla roligt att ha de här och att få skratta loss lite hysteriskt.

mat






mat...mat...mat....ska det vara såhär? Mat...mat...ge mig.
 

brukar inte men



Brukar inte länka och greja men det här är bra.
 
http://www.youtube.com/watch?v=6RAVCkMVRWo

 

våfflan



Våfflan är en klart underskattad partyhöjare. Våffla, charader och chips. F-n, det låter som en PRO-träff. Fast om man sätter det i samband med matchen som vi spelade på dagen så kan det nog gå under AW?  "Lisa is lite seg efter gårdagens AW".

charader-slakten på karl gustavsgatan



charader.Tjejerna mot killarna.

Killarnas kille på golvet: Två ord, det sista är match. hmmhmm-match! Killarnas gissningar: Ta ner på bröstet och göra volleyskott?? skjuta? göra mål?? Efter 20 sekunder viskar första tjejen " det måste ju vara hemmamatch". Efter 8 minuter, från den manliga sidan: Domaren blåser i pipan-match? Slakten på Karl Gustavsgatan.


schakti och jag har blivit ovänner



Det har varit väldigt intensivt mellan mig och schaktimattan den senaste veckan och igår natt eskalerade konflikten. Jag ligger med schakti, råkar somna (sånt händer ibland, no big deal) vaknar upp 1h senare och känner mig som en gammal disktrasa. Smått illamående, snurrar i huvet och smärta i rumpan. INTE OKEJ!! Nu har vi tagit en paus från varandra.

man vet att man är en bit ifrån ett riktigt jobb när,,,



På facebook heter folk ibland  "AW ikväll". Eftersom det ofta är på fredagar som folk heter "AW" så blev min spontana tanke att de hade skrivit fel och att det egentligen skulle stå "OLW ikväll" och att de skulle käka chips. Men så förra fredagen så fick jag plötsligt ihop det. Ahaaaaaaaa- A W !

gemensam städ




Idag har vi städat gemensamt jag och per. En grej som jag tycker är så sjukt skön med att göra gemensamt är att hitta papper som är hans ute i köket och sen skrika till per som moppar i vardagsrummet: Vad vill du att jag ska göra med de här papprerna per? De som ligger slängda här? sen skrattar jag tyst för mig själv..hehe...  Det tråkiga som hänger med det roliga är att man oftast inom ett par minuter får ett skrik från vardagsrummet: "Lisa, vad vill du att jag ska göra med den här lilla fotbollen? Den ligger och skräpar här... Men då har man iaf njutit i några minuter. Njutit av att liksom få sätta dit. Sån är jag.
 

snö



Alla i hela världen ( med lite uppjagade röster): Herregud, det snöar!!! Vad är det som händer?? Jag trodde det skulle bli vår nu? Ja, det helt galet hur det har blivit..

Jag (med lite cool, laid back röst): Jag visste att det kunde börja snöa så jag tycker inte att det är så konstigt. 

Alla i hela världen: Coolt! Coolt!

Jag: Tack världen, tack.

Jag vet inte riktigt vad som hände i det här inlägget. Jag är trött. hej då! och Tack världen, tack ska ni haaaa!!

folkets jubel....


veckorna liksom bara går




Vad hände? Tydligen snart fredag och om 11 veckor kommer eskil. Eskil, eeeskiiiiil!

Hittade en bild

image16

Hittade en bild från ett gammalt inlägg. Ett år sen. Va fan. Varför var det ingen som sa något? Tack alla "vänner"!

spikmattan



Jag har fått en ny bästa vän, eller ny nästbästa vän efter de svartvitgula nike-bollarna  Per.  Min nya vän heter Shakti spikmatta. Shakti och jag ligger varje kväll, det är skitskönt.  Shakti har 6000 små piggar, Per har 1 och de svartvitgula nikebollarna har inga. Men sen säger man ju att kvalitet är viktigare än kvantitet så både per och bollarna kan fotfarande vara bättre än shakti.

märklig mage



inget stopp. Kan äta en häst. Ett får. En gris. En människa. Nej inte en människa men ni fattar vad jag vill få fram, jag är hungrig hela tiden.

Måndagsaktivitet




Om du inte vet vad du ska göra imorgon Måndag. Kom och kolla på Rena Rama som har spelning på Big Ben kl 21:00.
Folkungagatan 97. Medborgarplatsen. Gäller stockholmare och entusiastiska göteborgare.

www.myspace.com/renarama


ute i svängen



Igårkväll var jag, Per och vår vän Elin ute i svängen. Jazz och soul spelning på ett litet hak, inga konstigheter, sånt man gör en lördagskväll när man är lite på gång, sugen på att se ngt nytt- såna som vi är helt enkelt. De hade jazzat klart (det är så vi säger i jazz-svängen) vid halv 11 och då gick vi vidare till ett ställe som vi stängde,inte varje kväll som man orkar stanna tills de slår igen. Tack till condeco som lät oss stanna 5 minuter extra för att vi skulle hinna dricka upp det som vi hade beställt. Kvartöver 11 var vi hemma och det känns idag kan jag säga. Det tar på en att vara ute i svängen.

min hjärna tar det lite lugnt idag...



När jag är ledig är det som att hela hjärnan slappnar av. Pryl efter pryl faller liksom bort från huvet. Först tappar jag förmågan att plugga sen förmågan att göra någonting i överhuvudtaget. Just nu befinner jag mig i ett stadie där kloka och viktiga tankar kan vara "Har jag bröst på den här bilden eller var jag bara småknubbig? Om det är bröst så växte de inte så mycket mer efter den dagen, är inte det märkligt? hm...andra alternativet är småknubbig, det är inte så himla kul. Små bröst vs småknubbig..småknubbig,,små bröst.. Undra om Per kommer hem snart, kan behöva prata med någon känner jag. Min hjärna håller på att förtvina.


En dag att spara i huvud och hjärta



När man är ensam hemma med en toblerone och musik så är det liksom som upplagt för att man ska börja tänka och klura. Jag tänker bakåt och framåt och allra mest på det som är nu. Idag har varit en sån dag som jag ska spara i huvet och hjärtat. Frukost utan stress med Per och en ostmacka. Känslan av total frihet när man kan gå ner till träningen en timme innan, sitta och tjata och älta grejer och jargong med sina vänner, träna ett härligt pass och sen stanna kvar och slå långbollar eftersom klockan bara är kvart över 4 på eftermiddagen. Kärlek, små möten och en fotboll- Total frihet. Om en sån här dag låg ute på blocket så skulle den vara för dyr för alla. Till och med för dyr för de rikaste. Så dyr skulle den vara.


nojig



jag gillar facebook men ibland gör den mig lite nojig. Man får en känsla av att den ser allt så när jag får text som säger "Caroline har precis svarat på frågan "tror du att Lisa Ek är oskuld" så tänker jag spontant "Hur fasen kan ´facebook veta om jag är det". Samma sak med sån här inbyggd web-kamera. Ser nån mig nu? Ser ni mig?

som vanligt



Fick presentkort i julklapp och var på stan för att shoppa upp dem idag. Det gick som vanligt, jag hittade en jacka fast i en affär som jag inte har presentkort på.
 
Skittrevlig , käck tjej som jobbade där. Det var inte läge för mig att lägga ett par tusen på en jacka så from ungefär minut 2 så fejkade jag köp sen blev det skitjobbigt när jag skulle hitta på en story om varför jag inte ville köpa den direkt utan lägga undan och komma tillbaka om ett par timmar. Hon var så trevlig och jag ville verkligen inte såra henne genom att säga "nej, det blir nog inte den här jackan" så jag spann igång på nåt i stil med:
" Har du många medium kvar? Okej, bara 2st..hm....För jag måste gå hem och hämta min plånbok, har glömt den hemma. Kan du lägga undan jackan? Bara i en timme eller så för jag tycker den är så himla fin (meaning, du har varit skitbra på att sälja in den, bra jobbat!!)

Nu efteråt känns det dumt för det var en skön butik och nu kan jag inte gå in i den på ett par år eller så+ att hon nog ändå blev ledsen när jag inte kom tillbaka.


Just nu..



"Crazy love" med Van morrison och Dylan i lurarna, klia Per på huvet och barca på tv. Livet e´fint. Nu kom messi in också, blir inte mkt bättre. Nu säger Per " skriver du om mig bara för att jag klagade på att du skrev så mkt om laget, känns lite krystat?" och dödade hela stämningen, man kan ju lacka ur för mindre.

hejhej bra val!



Okej, jag brukar inte läsa på hemsidor om matcher som jag har spelat om jag inte vet med mig att vi  har gjort det fantastiskt bra. Men idag gled jag in på våra motståndares hemsida och läste matchreferat från gårdagens kamp, inte så bra beslut! Det står inte så mkt, mest att de gör det bra men så lite längre ner läser jag: xxx gjorde det bra, så pass bra att ständigt uppsnurrade Lisa Ek var tvungen att byta kant. Jag blev iallafall påmind om varför jag inte läser matchreferat, alltid något. + att jag nog var den enda i vårt lag som blev omnämnd. Alltid något.

om väder



Det är en störig pryl med väderleksrapporter. Varför, varför, Varfööör visar de dagens väder? Inte kvällens väder utan det vädret som redan har vädrat, redan har varit? "Idag på förmiddagen hade Göteborg -2 grader och molnigt". Åh fan, tur de sa det för jag var inomhus på förmiddagen och missade vädret. Men nu vet jag. Himlans tur alltså.

ytterligare ett litet tatueringsproblem




Det kan var så att den italienska texten som jag tror betyder en sak och som jag ska trycka på huden egentligen betyder något annat. Känns ändå bra att jag fick för mig att dubbelkolla. Plötsligt blev Per skeptisk till allt italienskt här hemma och började tjata om att då kan ju lika gärna ordet som står på förlovningsringarna (oxå italienska) vara fel. Jaa, jaa, sa jag, teoretiskt kan det väl kanske vara så eftersom jag använde google språkverktyg till båda. Och? Sen kände jag att och:et kom in lite fel men who to blame me efter en veckas surr med en tolvåring.

jag ska tatueras



jag ska tatueras. Hänger lite ihop med min nya galna livsstil, spontanfyllor, hallelujah och en tatuering. En delfin på axeln blir det för jag tycker de är så fina. Det sista var lögn men resten stämmer faktiskt.

Var inne hos han som ska göra den idag, det blev en konstig känsla för mitt inre som hela tiden säger till mig att försöka vinna och vara värst blev brutalt nerklubbad av egentligen allt i tatueringsstudion. Jag insåg att jag aldrig kan vinna mot de där människorna i "störst och värst tatuering" och det kändes lite tråkigt. Efter ett par försök att utmana tatuerargänget genom att bläddra i pärmar med gigantiska bilder på döskallar som kräktes blod och lite sånt bestämde jag mig för det som jag egentligen hade bestämt mig för innan jag kom in och sa "ja, den här stora jokern som käkar ett djur e´ju cool men jag tror ändå att jag väljer en text på foten." okej sa norrlänningen med en ton som avslöjade att det var ungefär det som han hade förväntat sig av en sån som mig.  En kort stund kände jag "ja ska allt visa honom" och bläddrade lite till i en pärm med nakna tjejer innan jag slutligen gav upp helt och sa " det blir nog texten iallafall,jag vill ha ett ganska enkelt typsnitt, inte så stort heller".

jag hade en plan



planen var ungefär: plugga järnet en timme varje lägerdag. Det sket sig kan man säga. Däremot lyckades med ett par andra saker som inte var planerade, t.ex en spontan berusning, första spontana sedan mars 2003 så jag antar att man kan säga att det jämnade ut sig på listan över bra saker som man kan göra spontant eller planerat. 

hallelujah



Jag e´ ensam i lägenheten med Hallelujahsång på högsta följt av italienska nationalsången. Det är dagen efter ett träningsläger. Jag älskar läger och jag älskar den här dagen efter. Blir sentimental som fasen och sitter och tjurar i soffan. Inte alla läger följs av en sån här underbar dagen efter, det är bara de riktigt bra som får fram den här känslan. Vet inte hur jag ska förklara för någon som inte vet vad jag snackar om. Det är som att tankarna och minnena snurrar 110 i huvet. Hjärtat bultar kärlek i varenda slag. Det surrar i tårna. Jag är kär i hela världen och jag är så jädra tacksam för alla människor som får mig att känna såhär just nu. Skulle vilja trycka ihop er i en liten burk och plocka fram er sen när jag känner mig sopig.


tomhet



Tillbaka från läger. fan va tomt. Truls? Sländan? AAAnton? Laget? separationsångest. Im in love with my team.


RSS 2.0