kampen i mataffären



Idag ska Per och jag "stor-handla". Förra gången vi storhandlade var en månad sen ungefär och då handlade vi så att det räckte i ungefär en vecka och sen dess har vi handlat småpåsar i princip varje dag i dyraffären här hemma.

Det blev lite stökigt förra gången också. Per går så fort igenom hela affären och jag vill känna på saker och kolla om de ska följa me hem eller om de ska stanna kvar i butiken. Förr gången drogs jag med i hans tempo och missade massa viktiga grejer och var tvungen att springa tillbaka och känna på blodpudding och lättkorv. Då blev han plötsligt lack och asgrinig. Mitt misstag var tydligen att jag inte hade rapporterat till vagnen och vagnköraren om att jag skulle springa tillbaka och känna på grejer som jag hade missat. Men hallå, är det ett sånt förhållande vi ska ha? ska jag rapportera varje steg till honom? Vad hände med frihet och egna äventyr?  

MACKOR!


                                                              

Asså Mackor! Fy fasen va mackor e´gott! Det ska inte vara såna där advanzed mackish med buffelmozarella och timjan på gren och kesoröra med fan och hans auntie utan vanliga enkla mackor med smör, kanske ost. Less is more när det gäller mackor. Brödet är viktigt också. Ska man lyxkäka bara för den goda sakens skull så ska det inte vara danskt grovt bröd utan typ lite mörkare limpa eller polarkakor. Fattar inte folk som fixar dieter utan mackor. Vem utsätter sig för något sånt?

shopping

Shopping

Idag ska jag shoppa utan pengar. Jag ska leta fram alla gamla presentkort som jag har liggandes någonstans och sen ska jag shoppa så mkt jag bara kan. Det låter som en enkel uppgift men presentkorten är verkligen "spridda skurar".:

Systembolaget 250 kr
 (från mamma och pappa med texten "du kan väl försöka att köpa lite alkohol och festa till det ngn gång") , HM många , många hundra kronor, blommor 150kr, make up store 500kr inkl. 1h makeuplära, MQ 45kr och bio 1080kr. Inte så himla lätt att göra en schysst gryta av de där grejerna.

simhallen



Idag ska vi inte träna fotboll på eftermiddagspasset utan BAD. Jag  tycker Bad är kul på många sätt men som en mörk skugga över det roliga ligger "badhus= yack". Kalle berättade på lunchen att 50 % av alla badare inte tvättar sig ordentligt innan de hoppar i. SKITÄCKLIGT! (tack karlsson) och golvet är helt äckligt och fyllt av hårstrån och hudavlagringar. Speciellt äckligt när det handlar om andra människors hudavlagringar. Jag tvättar mig inte alltid ordentligt när jag hoppar i men det är för att ingen annan gör det. Jag vill ha kvar min smuts som ett skyddslager mot andra människors äckel. Det tycker jag make sense. Sån är jag.

bloggen klär aldrig av sig naken



Vilken sjuk grej : Blogg. Vem f-n drar igång en sån liksom? Vad för typ drar igång en sån grej och börjar skriva om sitt liv och sen lägga ut det på nätet. Inte allt sjukt som händer i livet, bara utvalda saker. Utvalda saker= inte speciellt intressanta. Sen ibland så ger personen ifrån sig ett inlägg som utger sig för att vara lite mer personligt typ " När jag kissade och inte hade ngt papper" när det i själva verket är precis som alla andra inlägg: utvalda bitar, noga utvalda t.o.m och sådär halvtråkiga. Lagom personligt men ändå aldrig helt naket. Känns hela tiden som att man borde vara mer personlig, typ bjuda eventuella läsare på ngt men sorry folks, min blogg blir inte så mkt naknare än såhär. Det sista raden är som att begå bloggiskt självmord. Maybe thats what I want.

just nu



Just nu vill jag vara i göteborg och träna fotboll och umgås med per och mitt fotbollslag. Jag vet att man inte får säga så, man ska säga att man önskar att man var i thailand och solade eller i alperna och åkte snowboard för annars kan man verka nöjd och det är typ det mest provocerande människor vet. Men just nu finns det ingen plats jag hellre skulle vara på än i Göteborg , på fotbollsplanen. Nu tänkte jag skriva "men imorrn vill jag nog hellre vara i thailand" för att vara lite mindre provocerande men jag skiter i det för jag tror att jag kommer vilja vara i göteborg imorrn också. Imorrn har vi ju för sjutton 2 roliga träningar, åka till thailand då nä det skulle jag inte göra för massa kronor eller ännu fler baht.

Gud



Palmis, om du läser det här så skulle jag behöva diskutera med dig. Jag har ett par frågor angående Gud så hör av dig när du har dag i USA och jag har dag i Sverige.

kiss-tork



Igårkväll var jag hemma ensam men per var på väg hem. Satte mig på toaletten och kissade och upptäckte sen att pappret var slut. My choice: sitta kvar och vänta eller endast lufttorka. Jag valde att sitta kvar och vänta i 47sekunder sen gick jag upp och lät det lufttorka. Nu känner jag mig smutsig.


en reflektion


Det regnar. Idag ska jag träna i regnrock.

man of the house

Ludde har varit på visit över helgen och han har svullna mandlar så han snarkar och låter som en fullvuxen karl eller fotbollskvinna. Under natten vaknade jag till en kort stund och hörde Per sucka över Luddes snarkningar och jag hann tänka "ludde is going out" innan jag somnade om. När jag vaknade på morronen så var jag ensam i sovrummet och när jag kommer ut i vardagsrummet så möts jag av den här bilden.

image19

mitt dyra fina halsband

Insane Bling Bling

Idag har jag hittat mitt dyra fina halsband, glad , glad glaaaad! Jag har inga dyra smycken förutom just den här halskedjan som jag fick i studentpresent, så typiskt att den skulle bli borttappad igårkväll. Hittat den under soffkudden. När man tappar saker hela tiden , så som jag gör så får man massa extra glädje. Varje gång man hittar ngt så blir man glad, glad, glaaaad!

skidor e liksom inte så kul




Vasaloppet 1999




















Kanske för att jag inte ger det en chans men att kolla skidor är inte så kul som det var förrut. Antagligen för att jag inte orkar sätta mig in men det är så många olika tävlingar och cuper och distanser så allt känns liksom meningslöst. Sen är de svenska åkarna alltid hostiga eller gravida eller ur form. Min helt objektiva mening är att fotboll är roligare. Ikväll spelar barca och för att hylla dem sjunger jag nu den gamla , mäktiga barcasången:  Da da da da....(skall sjungas med stark, mäktig stämma) Barca, barca, barcaaaaaaaa!


Man blir så mätt



Man blir så mätt när man käkar chokladkaka, morotskaka och ett tjugotal kakor. Lägger man sen till brieost, kex och ett par bitar choklad så blir man typ äckelmätt. Märkligt det där med magen, att man kan bli mätt bara sådär.

asså schyssta bananer

banan - xxunj

asså plötsligt händer det. Man ser en banan i affären som ser perfekt ut, man köper den och den smakar precis som man vill att den ska smaka. Idag fick jag en perfa banan. Jag gillar inte bananer om de inte är perfa, perfa= lite grön, sötsur och absolut inte mosig. Idag hände det, a good banana day.

Såhär ser jag ut nu

Såhär rolig kan man bli i håret om man ger frisören fria händer. Jag håller på och försöker vänja mig men det känns ändå okej. Tror iofs att man helst ska vara lite brun för att passa i den här frisyren men vilken frisyr kräver inte det. Okej, här kommer det, Lisa the giant bomullstopps:

image18

tjohoo!

Andreas familj



Imorrn kommer mamma pappa och Ludde ner till götet och hälsar på. Glädje är det. Jag ser härliga restaurangbesök, umgås och en och annan fika. Det blir andra helgen i rad som jag har må bra helg med människor jag tycker om. Människor som jag tycker om Allra mest.  Jag är lyckligt lottad jag. Nyklippt är jag också.

men åh!


Men åhhh! suck också vilken mindre bra träning. Jag vill vara bäst, helst på varje träning, can you fix that mr gud?and thats all i have to say.

träningsledig


Läsare

onsdag= träningsledig= försöka dra in cash till min verksamhet "betala räkningar AB".
Först är det fotbollskidsen som skall tränas utomhus i 2 timmar och sen ska jag ha föreläsning för ett juniorlag. Föreläsningarna är roliga när de funkar och de gör de oftast. En gång var jag inte så bra förberedd som jag borde varit och det var inte alls kul. Kände mig som världens största sopisch och därför ägnar jag förmiddagen idag åt förberedelse, thats A and O. Måste förnya mig lite också annars blir jag slapp i tanken och nonchig, tycker att det här har jag gjort så många gånger så jag kan det som ett rinnande vatten. Rinnande vatten= inte kul att lyssna på. wish me luck!

PARTY!


Søndag 6. februar 2005 kommer norskinspirerte vikinger til å danse samba nedover sambodromen i Rio de Janeiro.

Per har inte kommit hem från träningen än så nu är det partyparty. Just i detta nu käkar jag fil ur hans favvo expressokopp och lyssnar på sambamusik. Jag försöker dansa lite också men jag saknar liksom rytmen.Om inte det här är party så vad? Skit , nu kommer han hem. Det är bara att packa ihop festivalen och sen plocka upp den igen på torsdagkväll. Samba.......braaaaaziiiiil.....lalalalalala.....lalalala....

ostkaka



 Vad är grejen med ostkaka, kan någon förklara det för mig? Har precis smakat ostkaka för the first time ever , yack! Vad hände med det amerikanska ost= cheese kaka=cake Cheesecake. Jag hajade ju redan innan att det inte skulle smaka cheesecake eftersom det knappt innehöll ngn energi och inget socker men jag hade hoppats på att ostkakan skulle ha fått med sig någonting från sin amerikanska släkting. Vedervärdigt var ordet sa bill. Vedervärdigt sa bull. Nu blir det mackmiddag istället. Bra. Den där mr frödinge gillar vi inte.


Först till kvarn!



mitt hår ser ut som en kaktus. Och då har jag ändå en bra hårdag idag. Någon som kan fixa schysst frilla+ lite färg? Du skall vara utbildad och fantastiskt duktig på att se vad jag passar i och du ska helst inte ta mer än 37,50 kr för då har jag inte råd. Hör av dig till mig via bloggen, Först till kvarn!

torsken

torsk-i-karri.jpg

Jag var värsta losern förra veckan. Första bakningen som jag måste fixa till på torsdag och sen en förlust i vadslagning mot Per. Vi slog vad om att jag inte skulle kunna hålla mig ufråna allt gott fredag- söndag. Jag har inga problem med det Egentligen men så hälsade vi på farmor och farfar och de bjöd på mandellängd, dyngfärsk på fredag fm och jag kunde inte me att säga nej. För farmor och farfars skull alltså. Hursomhelst så torskade jag ju vadet redan första dagen och då var det lika bra att käka på resten av helgen också. Förlusten innebär att jag ska bjuda per på middag två kvällar den här veckan. Bra och enkla recept välkomnas. Enda regeln är att det inte får vara blodpudding.

äntligen



puh...sitter i soffan och pustar ut efter dagens arbete. kl. är 10.15, det blir långa dagar när man måste jobba för två. Jag jobbar inte för två, men för 0,2 fast det låter bättre med 2. Jobb, jobb, jobb....  and then a little bit of dancing in the street. Jag borde nog ta tag i hushållsarbetet härhemma. DIsk och sånt. Sån är jag, direkt från det ena till det andra. Städa, putsa, feja och stå i.


norling i fotbollskanalen



Ruggigt häftigt att höra den moderna fotbollscoachen Norling angående Dulee Johnson. I like djurgårn och siggi men norling är bra. He is good shit trots att han är aikare. En sån ledare vill jag bli.


irri te rad

John McEnroe
irriterad och dålig förlorare


jag har sovit säkert 20 h de senaste 2 dygnen och ändå är jag så lättirriterad att det är löjligt. Jag är typ anklagande mot per fast han inte har gjort ngt. Idag spelade vi squash och jag var inte tillräckligt bra för att det skall bli sådär skitjobbigt som jag ville att det skulle bli så då blev jag aslack för att jag hade lagt ut 200kr och sen ändå var tvungen att gå ut och springa för att det skulle bli ett bra pass. Sur som en liten skitunge straffade jag per genom att vara asagoobagrinig och lack hela sista halvtimmen av passet och när per frågade om han skulle köra jobbiga bollar till mig på slutet för att jag skulle få mer träning svarade jag att "det spelar ingen roll, jag måste ändå springa intervaller så vi kan lika gärna skita i att köra såna bollar". Per, förlåt. Jag är en sopa!

saknar laget




Vi har ledigt nu från fotbollen, hela helgen och allt. Jag saknar laget. Skratten, glädjen och all kärlek. Idag när jag har umgåtts med min sambo hela dagen har jag liksom varit tvungen att prata om de saknade. Jag har pratat om Ingvild som har gjort mål, om soffans kille som fyller år idag, om Camillas fot som ska opereras i södertälje på tisdag och om Torbjörns hund som är en polsk owzarek nizinny (rasen alltså). Det har varit en romantisk alla hjärtans dag. Bara jag och Per och ganska mycket laget. 

Hjärtats dag




Folk säger att man inte behöver en dag för att vara kärleksfull mot de som man tycker om. "Romantik är mer värt om det är spontant, jag visar kärlek varje dag och allt sånt där surr... Men vaddå, det ena behöver väl inte utesluta det andra. JA va bra att du älskar din partner så himla mkt att du spontant ger små chokladblommor till frukostfilen everyday. Eller inte everyday utan bara så ofta så att det fortfarande blir spontant men låt folk vara extra kärleksfulla en dag per år om de nu vill och orkar. Det är typ inne att hata alla hjärtans dag. ALLA hjärtans dag, ta hand om varandra dagen, visa lite love...Låt folk vara hjärtliga, bättre en dag än ingen!

Alla hjärtans dag




Imorrn är det alla hjärtans dag. Varenda hjärtas dag. Jag och peruzzi ska på italiensk restaurang och man ska ha med sig en present och jag ska klä mig fint. wihii, jag gillar presenter..ehum...Gillar att ge alltså...Det är klassiskt och typiskt alla hjärtans dag grej men jag ser fram emot det jättemkt. Skönt på ngt sätt när ngn prackar på en en dag där man får tillfälle att göra ngt extra för dem som man tycker om. Skönt att slippa komma på egna anledningar och göra annorlunda saker, här kan man liksom ryckas med och italiensk restaurang blir rent romantiskt och enkelt och känns så himla mysigt. Jag ska nog fasen dricka vin. Ja, jag bestämmer det nu, jag ska dricka vin imorrn.

kvinnan på nyhetsmorgon

kvinnan på nyhetsmorgon



Kvinnan på nyhetsmorgon har smala ben och ett stort huvud. Jag tycker det ser ytterst märkligt ut. Jag har litet huvud och stora ben, det är normen. Kom ihåg vart ni läste det först, Det är litet huvud och stora ben som gäller i år.


Om en timme ändras mitt liv

klocka_petra

Om en timme sitter jag i tandläkarstolen och är bedövad och de skär bort lite av tandköttet och börjar gräva. Skit oxå. Innan förra veckan hade jag inte varit hos tandläkarn på två år, jag skulle ha väntat två år till så hade jag sluppit det här nu.

Sen efteråt när han äntligen är klar så kommer hålet där visdomstanden satt att bli infekterat och inflammerat och jag kommer få spruta in saltlösning och mecka med skitstarka värktabletter. + att jag inte kommer att kunna käka ordentligt på 1 vecka vilket leder till att jag blir undernärd, undernärd kropp= klarar inte av hård träning och blir skadad. Korsbandet går av och jag kan inte spela fotboll på typ 8 månader. Är det värt det?


så nöjd



Ikväll är jag bara nöjd. Det får man vara. Jag har sprungit som en bäver och som för att fira skiter jag i allt, dricker cola zero (1,5 liter) och käkar oreocookies fast det inte är helg. Har hyrt film också. En spontan liten fest kan man säga. Imorrn är det dra ut visdomstand, mindre festligt med andra ord.


bakförslag

Kaka Milan

min bästa kaká



Jag har torskat en tävling och straffet är att baka till nästa lagmöte. Är det någon därute som har recept på något riktigt gott som är enkelt att lyckas med? Helst ska det vara så gott att alla i laget  bara älskar mig för all framtid och så gott att de associerar det goda med mig och att jag därmed blir hela lagets härligaste tjej, tjejen som alla vill hänga med. Förslag på något sånt gott?


lite sorgligt

piggelin

Jag tycker det känns lite sorgligt att priset på glass skall höjas med 10-20%. Glass är ändå glass, det är gott. Jag mumlar det gamla mantrat för mig själv " Jag kommer ihåg när piggelin kostade 4 kr...." det var tider det. Jaha, nu får jag höra att höjningen bara gäller glass med mjölk i, alltså inte piggelin och där sprack hela mitt glassmanta. Skitdesamma, jag kommer iaf ihåg när piggelinen kostade 4 kr. GB glass nummer ett alla kategorier: The one and only TIPTOP!

swedish squash open



det är swedish squash open på TV. Trevligt som fasen att titta på. Mer elitsquash åt folket!

klart kidsen ska få helikopterfint


Go to fullsize image

Idag var vi ute i en förening och deltog i deras flickjuniorträning. DELTOG= var med på allt, alla moment. Man känner alltid lite press när man är ute hos kids - "trixa med bollen" "gör ngt snyggt". Trixa och  kicka bollen är och har jag alltid varit kass på. Jag kickar totalt okontrollerat,  knäskål, tå, axel, noll koll.

Först var det en "trixtävling" där jag slog personligt rekord och med det hamnade på en tredjeplats efter Karlsson och ett litet kid. Ändå ganska nöjd. Det var inte vackert men ett PB är alltid ett PB. Den 2 timmar långa träningen avslutades med spel och då är det klart att man vill visa kidsen något extra som ger dem inspiration och "wow, tjejer kan spela fotboll-känslan".  Bollen rullar mot linjen och helikopterfintläge dyker upp, jag hoppar upp på bollen, sular förbi den 14åriga tjejen och sen PANG 1 sekund senare hoppar hennes tonårsknä in i mitt lår. En lårcake. Nu sitter jag och laddar inför dagens två pass och morgondagens 2 superintensiva pass med vårt lag. Det kommer bli tufft men vad gör man inte för barnen. Klart kidsen ska ha en helikopterfint.

släpp fångarna loss



Värsta våren! Tänkte att jag skulle skriva ngt vettigt som är kul att läsa men allt jag kan tänka är hung-rig....hung-rig...JAG ÄR HUNGRIG, hör ngn mig?! Jag ska slå upp mask på nätet. Mask i magen.

fett hår

dreadlocks_pictures20


Jag har inte råd att klippa mig så jag sparar till dreads med målafärg i. Egentligen inte alls men jag kom på precis nu när jag drog händerna genom håret att jag inte har tvättat det på två dagar. Ja har sköljt det med vatten. that i have men inget schampo. Har bara duschat efter träningen och eftersom jag inte har lyckats fixa eget schampo så kan jag bara tvätta det på träning om 1) ngn som har schampo är borta så jag kan ta deras eller 2) om ngn kommer in i duschen med en jätteflaska som gör att det inte känns så dumt att fråga eller 3) om sofie kommer in med schampo, oavsett hur liten flaskan är.

fina tröjor

Gary Neville_Munich kit DO NOT USE UNTIL FRIDAY 10.30PM

Kikar på City mot United. United har helröda tröjor, old school utan reklam. För att hedra offren i 50-talets flygolycka, Ruggigt snygga tröjor . Clean! Heja city!

renovering

image17

Det blev så himla bra. Checka in tapeten i hallen, ascool. Sen har jag klippt ut tre fåglar från tapeten som vi sätter direkt på väggen, typ som om de har rymt från tapetväggen.. På bilden är det per som låtsas fixa med någonting.

renovering

Ikväll börjar helgens stora renovering härhemma. Pers mamma och hennes gubbe kommer hit och hjälper oss att göra om hall, långhall och vardagsrum. Det är väldigt uppskattat eftersom både jag och Per befinner oss på en treårings nivå när det gäller att fixa göra grejer i hemmet. Iaf Per befinner sig på den nivån.När jag tänker efter så är  Jag  väl egentligen väldigt väldigt bra på att vara händig , helt grym men jag hämmas av hans osäkerhet. Så måste det vara,...ja, så är det.

om tandtrådning hade varit nice



Om det hade varit lika skönt att hålla på med tandtråd som att pilla med tops i öronen så hade jag meckat med tandtråden tre gånger om dagen. Varför är det inte så? Tops är skönt och det ska man inte göra för ofta, tandtråd är jobbigt och det ska man göra ofta. Var är logiken i det mr/Mrs/miss/ms Gud?

per is sick

Brinnande tändsticka

Och då är det ingen vanlig förkylning och feber, vi snackar asagoobasjuk. Idag mår han lite bättre...Men absolut inte bra. Jag låtsas vara tuff och håna honom men jag tycker faktiskt lite synd om grabben. Hursomhelst så måste jag ha världens bästa immunförsvar. Folk faller som furor runtomkring och kvar står jag pigg och kry. som en tändsticka i regnet....som en glass i thailand..och som en hård liten klump mitt i all diarre.

Men hallå!




Men hallå, vi lever i en värld full av kärlek!! Nej, jag har inte blivit knäpp, jag ville bara säga det. Skitlöjligt, värsta stora orden och allvarligt och allt det där men jag var tvungen att få det ur mig.

personalmöte

Go to fullsize image

Idag hade vi personalmöte i matsalen. Egentligen inte personalmöte utan bara vi som är med i idrottsblocket men ändå, väldigt på riktigt. Vi bjöds på skollunch: "halv special" med soyakorv eller vanligt korv. Helt ärligt, vad är det för vettig energi i det? Korv med bröd och pulvermos? Jag fick lite dålig känsla så jag valde tre dagar gamla pannbiffar istället och öste på med sallad men the poor children? hur ska de kunna växa sig starka och bli framgångsrika elitidrottare på pulvrig mos och korv me bröd.


det funkade i hela 2 min



Det funkade jättebra hos mystanten igår. Jag höll mig från att grina hela tiden när jag satt och väntade i hallen och sen hela vägen in till rummet. Först när jag satte mig ner i stolen började tårarna forsa. Jag hulkade fram: "Jag gråter ganska mkt men jag är egentligen inte så ledsen" och hon svarade "det är okej, här gråter vi hela tiden" sen plockade hon fram näsdukar. Men det var en bra gråt ialla fall och jag kom fram till mkt vettigt. Sen fick jag en jättebra frivillig hemläxa som jag redan har börjat göra.

mysdamen

Krokodil

Nu ska jag iväg och träffa mysdamen. Jag har blandade förväntningar men ändå inga alls. Jag hoppas att jag inte börjar gråta, det händer så lätt när jag pratar med människor utan att vara ironisk och timmen med mysdamen är en sån icke-ironisk timme.

Jag väntar till helgen



OKEJ, huuur tråkigt och töntigt är det att vänta till helgen med att käka semla? Today is the semmelday.

åldringarna





Mittemot vår lägenhet ligger ett hus med åldringar. Ibland sitter de i fönstret och tittar på vad jag och Per håller på med i vår lägenhet och ibland så sitter vi i vårt fönster och tittar på deras aktiviteteter.  Ska jag vara ärlig så är det sällan som vi tittar på dem, det har liksom varit dåligt med action hos the older people.(till skillnad mot the crazy action i vår lgh)  Jag har tittat ibland men mest för få en balans och väga upp deras tittande..eller så har jag haft fullt upp med viktiga saker som jobb och sånt och det är anledningen till varför jag inte har suttit i ett fönster och tittat. Hursomhelst så kommer det nog bli mer uttittande från Karl Gustavsgatan under den kommande tiden för åldringarna har fått en motionscykel i TV rummet. Är inte det lite lustigt? Eller inte lustigt, det är liksom glädje tycker jag. Livet behöver inte ta slut för att man är 70+. Till dess hinner de säkert få in fler maskiner i TV rummet. Hoppas de får in ett löpband, då kan man hålla igång flåset.

våren är här

sommar.jpg (19550 bytes)

Idag är det nästan vår i göteborg. Eller förresten, mer försommar. Har ni inte sommar i resten av Sverige idag? Skyll er själva eller flytta till götet. Här är det bara sol, sol, sol och torrt, torrt,torrt...Beträffande bilden,bry er inte om "Anita" eller tänk på en trevlig Anita som ni känner.

vad var det nu igen



Känner på mig att det är ngt som jag borde göra eller kanske tom borde ha gjort. Det ligger som en liten nagel i mitt undermedvetna som vill säga ngt. Det ligger strax under det medvetna som säger att jag skulle ha tvättat 2 maskiner....jaja, det visar sig väl med tiden. Eller så testar jag uteslutningsmetoden men det kan ju ta sjukt lång tid. Måla naglarna var det iaf inte.

tandborstning

tandborste

Nu ska jag borsta tänderna. Jag är omotiverad för jag var hos tandläkarn i veckan och hade hål i visdomstand. Tandläkarn sa att vi får ta bort den. "lägga ett snitt och dra upp den" sa han. Det låter skitont. Nu är jag iaf omotiverad att borsta, man får ju hål ändå. Jag känner mig alltid som en hemsk människa när jag är hos tandläkaren. "Hur ofta använder du tandtråd? händer det att du dricker sportdryck? äter du verkligen bara fem gånger om dagen? en gång i veckan, ja, nej. Jag gör mitt bästa..okej, för dålig med tandtråden men med allt annat gör jag mitt bästa för mina tänder. Kan man inte slippa tandtråd när man tränar varje j-a dag, kör rehab för baksida lår, spelar badminton för att få snabba fötter, äter nyttigt och sover 9h per natt?  sen är jag är typ aldrig full heller.


jag kan blanda



Det finns människor som har svårt för att blanda chips och naturgodis. De tycker det blir för mkt fett och böandade smaker. Jag kan. Jag är Lisa, jag kan blanda chips och naturgodis.

RSS 2.0