livet är en fest



Känns lite så just nu. Livet är en fest och jag har bjudit in mig själv. Inte alls farligt stukat, solen skiner och Per har inte ätit upp mig låglaktosyoghurt. 3 dagar kvar tills vadet är över. Eller minst tre dagar, funderar på att förlänga det och slå ngt slags Personligt rekord. Det vore cool. Very cool.

Atef-dag

image40

Idag är en riktig atef-dag. Först imorse la jag ansiktsmasken som jag fick av atef när jag fyllde år och nu har jag precis satt på mig dagens outfit, including Jordaniens matchtröja som jag också fick on my big 25. Tack Atef!!!tacktack!

JAG är laktosintolerant



Okej, JAG är den stackars laktisintolerante i det här samboboendet. Det är mig man ska tycka synd om och det är jag som måste äta låglaktosprodukter för att inte drabbas av svåra magsmärtor. Vi kan kalla det magkramper. Idag när jag kom upp och skulle äta frukost så har Per ätit upp låglaktosyoghurten. Vem gör så? Jag vill likställa det med en man som använder sin kvinnas insulinsprutor (hon har diabetes) Är det konstigt att man blir arg då?

stukningen



Stukningen gjorde att jag var icke kapabel till att köra hyrbilen till sandviken och jobba in extra cash. Det var dumt. Himla dumt 1 för att jag hade kämpat för den där hyrbilen med en timmes lång promenad. Himla dumt 2 för att jag har unnat mig lite extra, typ fika och sånt den här veckan för att jag vet att jag skulle tjäna extra cash idag i sandviken och nu gör jag inte det. Himla dumt 3 för att fotbollförbundet hade räknat med att jag skulle vara där och hjälpa till och för att att de hade bokat hotellrum och flygresa+ hyrbilen till mig. Nej, men jag trampar snett under uppvärmningen. Bra Lisa.

stukad




Jag stukade foten rejält under matchen igår. Ja precis, under matchen, jag spelade inte men jag joggade på sidan av planen och trampade sjukt snett. Ibland blir man less.

Sandwich..SANDWICH

Sandwich at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

I need it so bad. GE MIG EN SANDWICH!!!!!! skoja bara..jag är inte ens sugen...inte ett dugg..

utmattad



Jag är helt utmattad. Packar väskan och traskar iväg för att hämta hyrbil till kvällens bravader. Går en konstig väg och det tar 25 min, jobbigt och jag är trött när jag kommer fram. Ska plocka ut nycklarna på avis (they try harder) och då behöver de förstås se mitt körkort. Inga problem, jag har det alltid i plånboken. Eftersom jag aldrig går ut och visar leg på ställen så används körkortet aldrig. Men nu var jag ju ute i lördags..ja just det, det var jag! Körkortet ligger kvar hemma i ngn liten väska. Men jaaaa, då traskar jag glatt hem igen för att hämta körkortet och sen traskar jag tillbaka. 1 timmes promenad har ingen dött av. Jag är inte lätt att leva med, ibland lider jag med mig själv.

Bilresan



Ikväll efter vår match ska jag sitta i bil i 6 timmar eller så. Bra musik , en påse bilar och kaffe med mjölk tänkte jag skriva men så kom jag på att det går ju inte. Någon som har koll på såna där kaffeautomater, kan man dricka sånt om man är laktosintolerant? Bilar går inte heller. Men bra musik och en påse frukt.

Pannkisar



Igår var det pannkisar, made by me. Jag var inte så dålig alls. Några blev jättefina och några blev ganska fina. Det sved lite i hjärtat när jag inte fick ha socker på pga vadet. Love när det knastrar mellan tänderna..menmen , antar att man ska vara glad att pannkakor gick igenom, de ligger ju någonstans i gränslandet.

fluggerreklamen


Jag stör mig så mkt på den där flugger målarfärgsreklamen. Den där det är en lagerbäck-kopia. Varför ser de ut sådär? Skitlöjlig! PLUS att man ska tro att det är lars lagerbäck. Töntar.

Varför gör jag inget ?



Solen skriker sol därute och härinne sitter jag som ett annat litet offer. Jag skapar en tråkig stämning härhemma , helt grinig för att jag ska få mens och på mig själv för att jag inte gör ngt. Man är ju en härlig och alldeles underbar människa nästan jämnt.

hörredu!



När folk säger : HÖRREDU! till en så har man antagligen gjort något som inte är så bra. En gammal språkregel.

jag har betalat räkningar

image39

Jag har betalat räkningar härhemma. Någon måste ju sköta det också medan per är iväg och jobbar. Jag har för mig att det var flera saker som jag skulle göra idag. Jag börjar iaf få ordning på min ekonomi. En föreläsning här och ett extra jobb i sandviken där och vips e man på banan igen. Amazing ha? Nu ska jag traska iväg på träning.

Jag har fått ett extrajobb



oh yes. Jag har fått extrajobb nu i veckan. Just the kind of extrajobb I like. Fotboll, cash and fun people. Ska åka bil upp till sandviken men det är ju bara glädje. Eller glädje men jag har inget emot att åka bil.

heja sverige!



Idag ska jag kolla på landskampen i mansfotboll. Det ska bli riktigt skoj faktiskt eftersom vissa män är så snygga att se på där de springer runt i sina sexiga kläder. Tycker iofs att de borde ha tightare shorts, helst små kiltar eller saronger. Tänk vad mycket uppmärksamhet de skulle få då. skulle folk börja intressera sig för mansfotbollen.

No milk today..



Ingen mer mjölk för mig. Nu är min mage i fas tack vare att jag har skippat the milk. Låglaktos är det nya inneordet här på karl gustavsgatan. Låglaktos is the shit!

mammas dag

image38

Idag är det mammas dag. Min mamma är världens bästa, det är bara så. Morsan håller ihop det, fixar allt och jag pratar med henne minst en gång varje dag. Hon är så bra and i love her so much.

trappstädning



Idag har jag trappstädat. Vecka 21 var vår vecka, typ var 14e vecka så är det vår vecka. Jag sopade och sopade, jättenoga var jag. Jättenoga och jätteduktig är jag.

så trevligt så



så trevlig kväll det var igår. 9-0,Champagne, schlager, Per, massa vänner och dans på Gretas.  Otippat. Hela kvällen faktiskt. Otippad och härlig.

en i vårt lag

Seger mot Dalsjöfors GoIF


En i vårt lag gjorde 6 mål igår när vi vann med 9-0. Hur sjukt bra gjort är inte det? Jag tror aldrig att jag har gjort 6 mål på träning ens en gång.

Nej tack.



Jag älskar hembakt. Jag tror att jag är lite född till äta hembakta grejer, det är som mitt kall här i livet. Idag bjöd den äldsta picknickvännen på hembakta bullar med mandelmassa i. Att hon var den äldsta i sällskapet var jag tvungen att skriva för att ni skall förstå vilken rutin och erfarenhet som ligger bakom det bullreceptet. Det luktade så gott. Såååå gott. Men Nej tack, jag är faktiskt inte sugen,,,,jo, sugen på bullar men inte på att springa 2 mil och samtidigt bli hånad av en sk vän. Vilket dumt och heeelt onödigt vad. Why? Why? whyyyyyyyyyyyyyy?

men så händer det bara , helt plötsligt



En inbjudan till havet  kom via msn. Eller bjöd jag in mig själv? är osäker på det men hursomhelst:
 Picknick, strandspel och kära vänner. JIHOOO!!!


det händer inte så mkt



det händer inte så mkt här. Inte mycket alls faktiskt...

provivadrycken



Vi har köpt hem proviva för att jag ska få ordning på min mage. Lättsockrad såklart, man vill ju inte riskera att spräcka vadet. Det står att den ska hjälpa mot typ luft i magen och sånt men jag har aldrig varit bubbligare än jag är nu. Är det proviva det är fel på eller är det jag?

ngn som vill hänga med på match?



Imorrn Fredagkväll är vi träningslediga. Per har match i Trollhättan kl.19.00. Någon som vill haka på? Någon? Jag kan bjuda på en frukt i kiosken+ inträde. Toppmöte i division tre. Jag ska ta på mig min cheerleaderdress och sjunga alla mina Per-sånger.

ojoj

image36

ojoj...Jag somnade 03.00 inatt och vaknade 07.30. Det här är inte bra, inte bra alls. Jag känner mig ganska pigg men i min första kontakt med omvärlden (Per) märkte jag att jag jag är tröttirriterad upphöjt i 120. -Nej, nej, neeeeej....jag är inte sur. jag svarar kort för att jag vill. nej, det är inget. nej sa jag. nej, jag orkar inte gå och göra det nu. Jag får se, har nog ingen lust.

undrar vad det bottnar sig i



Jag har funderat lite på vad mina små "inte äta onyttigt projekt" grundar sig i. Själva tävlandet förstår jag, jag älskar att tävla och att tävla i ngt som kräver självdisciplin är såklart en del av lockelsen. Men vad bottnar det i egentligen? På ett sätt är det inte ens en tävling för jag vet att jag aldrig skulle käka ngt onyttigt om det inte skedde i sömnen eller under dödshot.  "Det handlar om att bevis för mig själv",  Så the big question is, varför måste jag bevisa det för mig själv? Vad är det för ett märkligt behov? Speciellt när jag vet att jag klarar det. Måste vara ngn form av osäkerhet eller nåt, det känns ju sådär. Värsta bloggtjejen, har shopping och mode som intresse och är osäker på sig själv. Thats me in a nutshell.

Ännu en tävling i icke äta



Jag och palmis har gått in i en tävling: Inget onyttigt på två veckor from i måndags. Bryter man mot vadet så är man tvungen att springa göteborgsvarvet, fast inte med alla andra på göteborgsvarvetfesten nästa år utan nu i sommar ensam. Eller inte helt ensam, den andra som har vunnit ska cykla bredvid. 2,2 Mil, inga problem att hålla sig mao. Jag är livrädd för att jag ska glömma bort mig och ta en godis eller nåt, vilken mardröm.

vi vinner visst inte så mkt vi



Vi vinner inte så mkt just nu...Är kräkfärdig på att säga "vi spelade skitbra, speciellt i första" efter en förlust..men vi gjorde det, vi spelade bra, speciellt i första. Det kommer. Vi känns så jädra starka, det måste komma.

tankar vid frukost-TVn



den där väder-tone, undra hur hon har det på fritiden. Kommer hit till Sverige som ensam norsk vädertjej, utan vänner eller bekanta. Hon kan inte lira korpen på mornarna och skaffa sig "korpenkompisar" eftersom hon jobbar från typ 05 på morgonen. Hon kan inte gå ut på kvällarna eftersom hon måste upp typ halv 4 på morgonen. Hon är alldeles ensam stackarn.....eller det vet jag ju inte men det känns så...stackari....


Gomorron



Lägger mig i soffan med frulle och det första jag ser är Donadoni på sporten. Det här kommer bli en bra dag! Ja, jag tycker att han ser tuff ut. Ja, typ snygg.


okej..inte helt nöjd med mig själv



Storhandlat kan strykas från listan, text till hemsidan kan strykas från listan..Nu vilar jag, känns som att jag har rätt till det efter två strykningar av saker jag inte gör. Kollar på TV, viktiga saker, gamla avsnitt av amerikanska gladiatorerna och ngt slags poker spel med ickekändisar,  också amerikanskt. När tillfället är det rätta så måste man unna sig att slappa. Tror det här är ett sånt tillfälle.

today is the day


Idag ska jag sluta vara en rutten människa och börja göra saker som står på mitt lista över saker som jag inte gör. Jag är ledig från fotbollen ikväll, vad passar bättre än att verkligen försöka få ngt gjort, då kan man kanske tom njuta av ledigheten på fredag. Jag ska vara effektiv och göra massa grejer så att jag kan stryka på listan sen. Yes, första dagen på resten av mitt liv.

saker som jag blir trött på att jag inte gör

Här är en lista på saker som jag just nu är trött på att jag inte gör:

Storhandla

Skriva text till hemsidan

Exjobbet


Ekonomiplugg

Leta fram laddaren till kameran

Köpa en ny dator till företaget eftersom den här har svarta streck över hela skärmen

dricka vatten så att jag slipper magont

skriva ett brev till två vänner som jag helt missar för att jag är upptagen med att göra ingenting

Ordna min ekonomi

det ser inte så mkt ut men jag är säker på att jag har glömt massa viktiga saker....skit....skit...skit....


ibland blir jag bara så trött


Ibland blir jag bara så himla trött på mig själv. För att jag aldrig gör något som jag borde göra och sen när jag väl gör det så lyckas jag inte ens med det enkla. Vid sådana tillfällen blir jag bara så himla skittrött på mig själv.

inge mys



Igårkväll så var tanken att jag och per skulle ha det lite mysigt men eftersom jag har ätit hela helgen så känns magen uppblåst och jag vill helst ligga i soffan och svälta och vänta på att den ska gå ner. Spa buffeérna var ju så goda och då gällde det att passa på resonerade jag. Vilken karaktär man har.

sojamjölk



Stavas det ens så? Iallafall, jag får problem när jag dricker massa mjölk i kaffet så jag tog en latte med lågaktosmjölk men de hade de inte så då tog jag sojamjölk. Vilket misstag! Latten kostade 30kr och smakade yack med den där konstiga mjölken. Typ socker smakade det. Per betalade så det kändes hemskt att lämna hela men alternativet att dricka upp och vara tacksam kändes ännu värre så jag lämnade. 30kr åt fanders.

hårbottenmassage



Pers mamma har fixat bästa rummen på hela spat. Havsutsikt, stora och med massa extragrejer , champagne, choklad, fruktfat på rummet. Hon jobbar här, det var lite därför jag greppade tag i Per för 2,5 år sedan. Inte bara därför förstås. Nej inte BARA, det var andra saker också. Idag ska jag och syrran på hårbottenmassage, det låter inte så jobbigt. Tror det kan bli skönt faktiskt.


Så laddad


Vet inte varför jag valde den här frukostbilden, ser ju inte alls god ut, iaf  inte som frukost..menmen, ni hajar..

Jag var galet laddad inför VM semin mot Kanada igår. Äckliga Kanadicker tänkte jag. Kommer upp på rummet strax efter 22,vill inte missa försnacket.  Kryper ned mellan lakarna och sätter på sexan. Eller? nej, det gjorde jag visst inte. Bläddrar mig svettig mellan tv-kanalerna men det hjälper inte. De har inte kanal 6. Jag ringde Per och försökte få det till att det var hans fel men fick svaret: Man kan inte få allt Lisa! och då kände jag: nää, han har så rätt, va fasen trodde jag?choklad, spa, seger, middagsbuffe, det måste vara ett stopp på allt det goda. Så jag läste några sidor i boken och somnade utan hockey, idag vaknade jag ganska nöjd ändå. Nu ere frulle!!! 

farmor, morsan, syrran och jag



Vi är på spa i varberg, tjejhelg fast både morsan och farmor borde räknas mer som kvinnor än tjejer. Jag fick sms av syrran när hon satt i baksätet på väg ner. Hon hade tänkt köpa godis och tidning på macken, lite för att kunna gå in i sin egen värld och överleva tjattret:


Systeryster: Jag sitter i baksätet. No candies, no cookies, no magazines. Morsan gick upp extra tidigt för att kunna tanka bilen full så att vi skulle tjäna tid och slippa stanna. Fun fun...

Syrran borde veta hur supereffektiv morsan är vid det här laget men icke. Straffet blev hårt.

lite roligare



Det blir liksom lite roligare att åka buss hem och leka "jag har ändå inget bättre för mig kl.4 på morgonen" när man har vunnit. Tycker iofs synd om de stackare som skulle upp kl.7 och jobba men eftersom det inte gällde mig så ägnade jag dem och den omtanken väldigt lite tid.

Lag som man inte hejar på




Alla har lag som man hejar på , inget konstigt med det. Jag har kanske framförallt lag som jag inte hejar på. Jag har ett lag i nästan varje serie som jag tycker illa om och som jag hoppas ska förlora. Ofta, nästan alltid är dessa lag egentligen lag som jag borde tycka om av en eller annan anledning men när jag ser dem spela eller när jag  kollar resultaten så håller jag en hemlig tumme bakom ryggen för att de ska ha tappat poäng.

Vad har dessa lag gjort för att förtjäna mitt ickehejande? Sanningen är att brotten är väldigt olika men samtliga straffas med mitt tysta men ändå hörbara "yes!" vid varje tappad poäng. Vissa lag har en tränare som jag har svårt för, andra lag har en spelare som jag känner och kanske tom tycker om, ett tredje satsar hårt på att vinna serien.  Jag veeeet, jag gillar ju egentligen såna lag men ändå tillåter jag mig själv att tänka yes! rätt åt dem! Dessa lag lockar fram mina värsta sidor: Egoism, avundsjuka, småaktighet, missunsamhet, trångsynhet, listan kan göras lång....Det värsta av mig finns där. Ändå tillåter jag mig själv att ha känslorna. Bara i hemlighet förstås, jag skulle aldrig avslöja vilka lag det gäller. Istället jobbar jag stenhårt med att hålla uppe en fasad,  "men ja va roligt  för dem att det äntligen släpper" säger jag när tanken går "f-n bara de inte börjar vinna nu".

EM

Foto: Scanpix

Om 20 minuter blir EM truppen officiell. Jag håller en hemlig tumme för Ishizaki. I like him so much.

Matvrak



Asså shit vad det äts i det här paret. Igår vid 15-tiden handlade Per en limpa, nu är den slut. Igår vid 15-tiden handlade per en påsa clementiner, idag är den slut. Igår vid 15-tiden handlade per en paprika för 13kr, idag är den slut. Ja ni hajar. Allt bara äts upp.

gourmetdinner



Igår var det gourmetmiddag. Blodpudding. Jag var tvungen att värma på för jag kom hem sent men det orkade jag inte så det blev ljummen blodpudding. Med eldorados lingonsylt. Mycket finare än så blir det inte.

hjälm



Jag har fått en hjälm! Jag fick en hjälm i födelsedagspresent för flera år sedan och då gick jag och lämnade tillbaka den och tog pengarna istället (skitmkt pengar, 400kr till godis) Då sa folk " men va dumt, offra huvet för 400kr"  men idag får de människorna käka upp det surret. Varför? Jo, jag tänker såhär: Jag har klarat mig i tre år nu utan hjälm och idag fick jag en jättefin gratis av folksam. Alltså visade det sig att jag tog rätt beslut. Jag fick pengar, huvet i behåll OCH hjälm. Thats how smart I am.

på med blåstället...




Idag kan man säga att jag var med per på jobb. Jag åkte med som assistent när han skulle sätta upp affischer om ett sommarläger för ungdomar. Första två ställena orkade jag inte hoppa ut ur bilen för det var så bra låtar på radion, när man jobbar ideellt som jag gjorde idag så är det okej.. Ställe nummer tre följde jag med och höll i häftpistol och tejp. När jag skulle häfta med häftpistolen så gick det inte och jag var tvungen att ta till våld för att öppna upp och se vad som var fel. Det var inte så mkt fel visade det sig men när jag brukade våld så flög alla häftklamrar ner i en brunn och sen kunde vi inte använda häftpistolen någe mer. + dåligt för miljön kan jag tänka mig. Jag spred iallafall massa kärlek , det är inte fy skam.

3 poäng



 lycka. kärlek. revansch.



störigt svårdiskad

Durkslag - Large
Ett sånt här ska jag skaffa mig...eller önska i julklapp


En sak som är helt sjukt störigt svårdiskad är vårt durkslag. Vi har ett sånt där klassiskt med små, små hål. Häller man pasta i durkslaget så fastnar det pastapartiklar i vartenda litet hål, för att få det rent måste man stå med en synål och rensa i alla tusen små hål. Många gånger har jag tänkt att jag ska köpa ett nytt lättdiskat men det ÄR ju så tråkigt. Då fortsätter jag hellre att klaga på det gamla.

hälsosamma veckan



Min hälsosamma vecka är över och idag ska jag äta pannkaka. Viktig seger , hade varit tungt att behöva diska i en hel vecka. Ska nog ta en glass idag också, mmm... bästa dagen på hela sommarlovet.

idag är sommarens bästa dag




Idag är det den bästa dagen på hela sommarlovet. Och det säger inte lite eftersom det här är den bästa sommaren i mitt liv. Vaknade klockan 06.45 och tog en timmes promenad. Typ 15 grader så tidigt och värsta härligt. Frukost med ägg, mackor, banan/limefilen (en ny liten favorit), nyblandad musli, liten frukttallrik och massa gojs. Nu kolla morgontv från soffan och nästa på schemat är en pannkaka på creperiet. Eftermiddag vid havet och sola och kvällen titta på fotbollsmatch på valhalla.

sverige

                                    

I Göteborg får man inte sitta i en park och dricka ett glas vin till picknicken för då kan man bli tagen av polisen. Om man inte sitter i slottskogen för där är det tillåtet. Nu drabbar inte den här lagen mig direkt eftersom jag sällan dricker vin och om jag dricker så dricker jag hemma i garderoben men ändå, är inte det en typisk härliga Sverige?

sjukt huslig




Den här veckan har varit värsta husliga veckan för mig. Storhandling och matlagning avlöser varandra. I veckan har jag lagat mat till per typ tre gånger , pasta med curry och kyckling, lax med spenat i ugn och igår taco. Tre avancerade rätter lagade med kärlek MEN jag hade förväntat mig lite mer tillbaks. Inte så att han är otacksam men jag har alltid föreställt mig att om man lagar mat tre dagar i rad så får man värsta cred och JA det var lite därför jag lagade. Reaktioner:

Lax med spenat:  mmm...ser gott ut!     Sen inget mer. Då tvingas jag tigga om bekräftelse  (jag väntade så länge det gick) Var det gott eller? Va? Du behöver inte säga ngt i så fall....

Kyckling i curry: Jag: Jag har gjort mat, kyckling i curry med pasta. Bra gjort va? Jag gjorde det fast vi hade typ ingenting hemma, sjukt bra gjort av mig. Per: mmm.....     Sen inget mer. Jag: Men va faaan, var det gott eller? Per: nja.. Jag: Kan du inte bara ljuga då någon gång och säga att det var gott? Jag ska fan sluta ljuga när du lagar mat, jag tycker aldrig att det är så gott som jag har sagt , jag är bara entusiastisk för att jag är glad att du har lagat. Testa att ljuga ngn gång, hur svårt kan det vara. Fan.

Taco: Per: Åh va duktig du har varit gumman, det ser jättegott ut! Jag: Ja, skitduktig, jag har hackat upp gurkan helt själv och öppnat majsburken (aningen ironi i rösten). Per: Gud va gott det var!

Tröttsamt! Jag var nära att skrika "din pasta arrabiata som du har tagit från strömbergs bok är bara skinka, vitlök och olja, vemsomhelst klarar av att göra den. Dessutom är jag less på smaken!! JA, jag har ljugit de tre senaste gångerna jag har ätit den. Men jag kunde inte med, det vore för lågt.



klippt och skuret



Nu är håret klippt och skuret. Det blev ungefär som väntat fast lite kortare. Det var inte bra att det blev råttfärgat och kort. Men det gör inget, jag är glad ändå. Faktiskt, det korta kommer växa ut på en vecka och solen kommer göra håret mindre råttfärgat, man kan inte vara annat än glad.

galet nöjd



5 dagar utan ngt gojs, himla bra. Självklart måste jag skriva de nötta orden sammansatta till en ännu mera nött mening:   

"Det lustiga är att jag är liksom inte sugen på något gott längre. Det är som att  behovet har försvunnit. "

Eller huuuur!

snart är det klippt



Mitt hår ligger som en mössa på huvet just nu , eller nu och nu, det har legat så de senaste tre veckorna..Idag ska det äntligen bli klippt. Jag känner dock en viss oro för resultatet. Saken är den att jag tycker inte att jag har råd att färga för 600 kr extra och det är ju fine, man behöver inte färga varenda gång men nu ska jag klippa det ganska kort igen , meaning att jag kommer ha kvar utväxten+ lite till. Utväxten på mig= ratcolour. Ratcolour toppat med blont kan inte vara årets modefrilla. Eller det kanske det kan förresten, its all about attitude.

ibland när jag pratar

image35

Ibland när jag pratar så lyssnar inte folk. Hallå?Först  Igår när jag pratade på fotbollslektionen så hände det , ungar som inte lyssnade och jag tänkte en gång är ingen gång men sen hände det nuigen idag fast hemma med per. Jag talade om att morsan hade hämtat urnan med vår hunds aska och han mumlar bara hmm..okej...va bra... Men det var inte ens det jag skulle berätta utan det var en mkt roligare sak om vad som hade hänt efter det men nu får han inte höra det. Min tystnad blir hans straff. + ett fult kort på bloggen.

wernersson sabbade vinnarsviten



Imorse var det poängspel på träningen. Vårt lag var mkt bättre och då är jag helt objektiv..MEN så hade vi Wernersson i mål. Han är för ojämn, det håller inte på den här  nivån. Ibland kommer han in och visar Uefa-lir och sen andra gånger, som idag:  Enkla strumprullare studsade in och efter en sudden var förlusten ett faktum. Han tog på sig förlusten men det hjälper liksom inte..Jag ska lämna in protest.

två i sprängaren


Jag tror att hon i mitten var den andra jag såg...eller så var det en annan som är lik henne som också är skådespelare...

Igår såg jag två kändiskompisar precis utanför mig. Helena Bergström och en annan skådespelerska som är känd. Jag sa hej och kindpussades med dem, det är så vi gör det vi kändisar. Eller så kollade jag bara sjukt mkt på dem som en annan stalker och funderade på om jag skulle cykla tillbaka och säga att de är mina två favoritskådespelerskor  för att få en liten extra kontakt och inte bara vara en av de vanliga stalkerstittarna.


snyft



9A..jag vet, säkert jätteutjatat men jag dööör av känsloöversvämning. Alla gråter till det programmet men jag har en helt speciell koppling som gör att jag har rätt att gråta extra mkt. Håll i er nu: Jag gick i 9A!!!! Inte i deras klass såklart men min klass hette 9A, jag tror det är därför jag gråter extra mkt. Kan mycket väl vara så. Mycket väl.

Vilka lärare. "Om jag hade varit svensk hade jag sagt Jag gillar er men är jag mig själv och talar från hjärtat  så säger jag Jag älskar er!

2 dagar utan ngt gott



Idag firar jag två dagar utan godis och kakor och sånt skräp. Det känns bra, inga problem under de  första 48 timmarna. Grejen är den att fram till för en vecka sen så åt jag bara gojs på helger sen ballade jag ur totalt förra veckan , det strulade till sig i huvet med helgdagar och dagar före mens behov. Hela veckan blev som en fest och till slut sitter man där med en GB sandwich i handen utan att njuta utan tänker bara: vad kan jag äta efter det här?Skönt att vara back on track. Jag behöver den här disciplinen, jag mår bra av den.


huvudvärk



vår lilla massagevän gav mig och mina baksidor och vader massage idag. Det gjorde verkligen skitont plus att jag nu har haft dunkande huvudvärk hela dagen. Förutom huvudvärken har det varit en himla fin dag ,fin som en kanelbulle.

Hockey VM



Det känns inte skithett direkt, hockey VM. Kanske kan det bli om de gör superskräll och går långt med ett ruggrisigt lag, sådär som i alla hockeyfilmer men fram till dess att det börjar lukta skräll kommer jag att ha en tråkig och småbuttter inställning.

Tackar vet jag fotboll, Öis- Degerfors ikväll, el classico (betydelselöst men ändå) imorrnkväll+ IFK- Kalmar , man hinner båda och det fååår man. Inte live men en live och en på tv. Tokblandad kvalitet men varje match med sin egna lilla charm. Jag kommer att heja på Degerfors, Barca sen avgör känslan den tredje matchen. IFK? nja....Kalmar? nja... Jag hoppas på 3-3. Usch vilket tråkigt inlägg, känner mig som en manlig blogg...skittråkig helt enkelt.

sitter här i mina arbetskläder



Nu sitter jag här i soffan iklädd mina arbetskläder fastän jag är ledig. Bara en sån sak, hur mkt är inte det värt? Egentligen inte mkt alls men i min desperata letan efter arbetsförmåner så sätter jag upp den på listan. Högst upp står det: Sköna kläder.

jag är en kändis


Idag skulle vi skriva autografer till 5e klassare som spelade skolturnering. Vi satt vid ett bord och ungarna kom springande. Inte riktigt men det var ett par som kom fram. En tjej kom fram och skrek ett beatles-skrik..iiiiiiihhhhhh!!!!!......En kändis!!!! iiiiihhhhh!!!!!!..hon var helt uppjagad sen sa hon: Vilka är ni? Ja vi är kopparbergs/Göteborg svarade jag,. IIIIIhhhh skrek hon igen. Man kan säga att det här from nu är en kändisblogg.


föreläsning för skolkidsen



Idag hade jag föeläsning för min små fotbollselever. Det gick bra. Första kommentaren innan jag hinner börja: "Hur lång tid tar den här skiten?" jag med lugn röst: den här skiten kommer ta fyra timmar. Eleven: vaaa? fy faaaaan! Jag: det var ett skämt, det tar bara 50 minuter. eleven: Men va faan då kommer vi få en skitjobbig håltimme...Jag: ler ett mjukt, kvinnligt leende och tycker synd om den stackars eleven.
kommentar nummer två: "Kan jag gå ut och spela fotboll istället för att lyssna när du babblar?" Jag: Ja, gör det så kan jag sätta IG på dig och se till att hela din framtid förstörs...gör det då ditt lilla otacksamma svenska skolbarn.....

Jag tror jag är på väg att bli tjock



Känns som jag håller på att utveckla någon typ av tjockhet. Har ätit varje mål som om det har varit mitt sista den senaste veckan och det kan inte vara bra. Nu har jag tagit i hand igen, med per..Ingenting onyttigt innan söndag nästa vecka. När jag har kommit dit så kanske jag tar en vecka till men jag tror stenhårt på att ta det i mindre etapper. Jag tävlar mot mig själv och det är jag ruggigt bra på så jag tror att jag kommer att fixa det. wish me luck. En veckas diskning står på spel. Om jag klarar det så får jag jag en fika i briggen. Som sagt, jag är en vinnare nuförtiden.

vi har två vinnare



Efter tre långa och svåra månadspoängtävlingar kliver jag fram och tar hem kryss-spelet. ÄNTLIGEN! Jag och truls höll hela vägen, jobbade in i kaklet och fick ta emot pris på fredagens träning. Vinnare igen, nu ska jag aldrig mer förlora någonting. Aldrig någonsin. I am a winner.

softisch dag



värsta lugna dagen idag. Först städ och disk efter gårdagens galej och sen lunch och fika på stan med the peruzzi. Deg i soffan och fotboll på tv. smått fantastiskt. Det bästa är att man tycker att det har varit en skitrolig helg men imorrn början veckan och då är det massa tillfällen att göra ännu roligare saker, fussball typ varje dag också. Nu kryper det upp typ "examensarbetet, sälja tofflor, andra viktiga saker" i huvudet men jag är skitbra på att slå bort dem. Jihoo, jag har världens bästa liv och jag lever i ett förnekelsestadium.

what a night



what a night. Barty, Barty at our place med så härliga människor och såååå skön känsla. Utan att dra upp förväntningarna för mkt, det här kommer bli den bästa sommaren i mitt liv. Eller såhär, det här är den bästa sommaren i mitt liv already och då har den inte ens börjat. I know, livsfarligt att skriva så. Förra gången jag gjorde det blev det en total katastrof. Jag och palmis sa i februari "vi har såhär roligt nu fast det är skitväder och astråkig träning, förstå då hur kul vi kommer ha i sommar". Den sommaren blev a small disaster för mih del. Skadad och eländig. Men det är just därför jag skriver såhär nu, för att man aldrig vad som väntar men just nu är det den bästa sommaren ever och då får jag ialla fall njuta av det nu, oavsett vad som händer sen.

Är du kär i honom eller?



När jag mår bra och trivs med någonting så har jag en tendens att prata sjukt mkt om det. Samma sak när jag mår dåligt iofs men det blir alltid extremt när det är ngt bra. Senaste 4 månaderna har jag pratat lite sparsamt om vår nya tränare. Inte sååå mkt tycker jag själv men å andra sidan kan det vara svårt för mig att avgöra. Iallafall,

i veckan när jag kom hemspringande från träning och som vanligt började en mening med "Torbjörn sa....." och sen avslutade med " ...har du sett Torbjörn på bild, har sitter över hela huvudpelaren på Ullevi, skiiiiiitstor bild, så himla coolt" så fick jag en reaktion av Per som tydde på att jag hade passerat gränsen. Ni vet Gränsen för hur mkt man får prata om en annan människa som han inte känner. Va fan Lisa, är du kär i torbjörn? Är du det? Jag: Va? ...tänk efter, tänk efter, är jag det? Nej det är jag inte, han har ju värsta håriga ryggen, puh..Med säker och trygg röst: Nej , det är jag inte Per för han har värsta håriga ryggen!!

Hur stor e´chansen?



I torsdags inventerade vi med laget. Jag räknade bindor och tamponger och just när jag skall till att räkna en binda som luktar parfym, (visste ni att det fanns sånna?) så får jag mens. What are the chances liksom?

värsta b



Jag har varit värsta b på att lägga in saker på bloggen, jag har varken haft ork eller tid. Senaste tiden har jag nämligen haft fullt upp med att göra roliga saker. Men nu tror jag att jag är tillbaka, känns så. Jag ska försöka att inte gå ut för hårt och skriva massa , det hade annars varit typiskt mig.

RSS 2.0