Jag och ångest och må bra och sånt



Jag har sett gardell många gånger. Eller det känns som om det är många gånger men det är säkert inte mer än 4, i alla fall, till saken, ..Alltid när jag har varit på hans show så har jag börjat gråta. Jag tror att det har hängt ihop med massa saker som jag har haft inom mig och så..iaf, det jag ville säga var att idag när vi kollade på honom så grät jag inte. Jag kände mig bara lugn och harmonisk och mådde bra. Det beror säkert på flera saker, bra dah och sådär men det som var så skönt var att jag hade inga somhelst typ ångestkänslor med glädjekänslorna. Jag kunde tänka på fotboll och kärlek och familj men inget provocerade fram gråt.

Jag tror jag mår bra.
Kanske har mystanten en del i det, kanske är det åldern. Jag vet inte, jag har aldrig varit såhär gammal förrut.


meeen va söta


men de är ju så söta när de kommer ut.

shit va äckligt!



mm...moderkaka...

Asså barnmorkskorna!

De filmar en blivande morsa som har legat och kämpat i 9 timmar utan att det händer något. Hon är helt vit i ansiktet, uppsvullen och yack och yack....JÄttemysigt med barnen som kommer ut men måste man titta på allt det där emellan.  Jag är ledsen men jag tycker det är äckligt. Bara den gula filten som hon har över axlarna. Fast det uppvägs nog av glädjen av att få ett barn tänker jag.

per har åkt på träningsläger

image26

Imorse kl.05.45 blev Per hämtad med minibuss för att åka på träningsläger. Imorrnkväll kommer han hem...hahaha......Jag lägger in en fin bild. Love you honey!

var jag ute igår?



Var jag ute på galej igår? Drack jag drinkar och och blev askalas?

Otypiskt mig eftersom vi har match idag och jag har svårt för att dricka mig berusad men med ett sånt här tungt huvud och den här tröttheten så känns det precis som om jag misshandlade kroppen igår. Skulle vilja ha en sugrör och ett litet barn som sög bort allt skit i mitt huvud med hjälp av sugröret. Är det för mkt begärt?

igår fick jag en liten uppenbarelse




Jag har fått fart på min mage, nyckeln heter vatten. Jag dricker massor och plötsligt händer det, things start moving. Igår kom det ut något som liknade en fotbollssko eller kanske mer stöveln som Italien ser ut som. Jag har funderat lite över vad det kan vara för tecken och vad min kropp vill säga till mig genom att göra en fotbollssko eller italien. Jag tror att det har med min dröm att göra, att bli proffs i italien, kanske är den på väg att gå i uppfyllelse eller nåt.....mm...tål att tänkas på....

tre indier




Idag ska vi äta middag hos tre indier. Det nya stället på husaregatan heter så, himla bra namn tycker jag. Men innan stockholmarna kommer med tåget och syskonen Ek+ Per går till tre indier så ska jag träna eftermiddagsträning med min andra familj.

Jag älskar fredagens eftermiddagsträning, för den var omöjlig för typ 1 år sedan. Omöjlig för att folk var tvugna att jobba kl.15 en fredag men så är det inte längre. Eller jo, folk jobbar men med det andra jobbet, fotbollsjobbet liksom.

inklippta



Två personer kunde inte vara med på årets lagfoto så de blev inklippta...Haha...jag skrattar högt....


tagit i hand



Jag och Per har tagit i hand på att jag inte ska äta ngt onyttigt på en vecka. Eller jag har tagit i hand med honom, han satt och tittade på TV och jag är inte säker på att han uppfattade varför jag kramade hans hand. Hursomhelst, det viktiga är att jag har tagit i hand= lovat någon något.  Jag har klarat 3 dagar nu, det tycker jag är bra. Om ytterligare några veckor kanske jag visar upp min heldeffade kropp här på bloggen iförd enbart stringtrosor. Med andra ord, fortsätt kolla in min blogg.

typ sjuk



Jag har inte varit förkyld eller sjuk på 3 år men idag blev jag typ sjuk. Ont i halsen,tjock i huvet och maxpuls av att gå upp för trappen. Jag vet vad det beror på, det är mackorna som jag åt till lunch i tisdags. Jag visste att det skulle hända, man ska inte slarva med maten. Iallafall, shit va fotbollssugen jag blev när jag såg de andra traska iväg i solskenet. Imorrn ska jag vara frisk.  

jag tar tillbaka lite

Min snowracer uppe i sthlm



Jag tar tillbaka lite det där som jag sa att jag hatar snö i slutet av mars för igår var vi ute och åkte i backar i slottskogen och det var hur kul somhelst. Min racer-snowracer med vingar på sidorna finns uppe i sthlm så jag fick känna på hur det var att åka fattig sopsäck. Sopsäcken var ändå bra, good shit med ett minus för det minimala skyddet för rygg och rumpa. Att sopsäcken var gjord av mjuk och inte hård plast märktes tydligast när jag åkte över en brunn och fastnade i den med ena skinkan.


städis



Idag var min uppgift att storhandla och jag lyckades mkt bra om jag får säga det själv. Sen när jag kom hem så körde jag igång som värsta städliraren: frosta av frysen lite grann , hade behövts hela frysen men jag fixade inte att sitta och vänta, damsugning av samtliga rum, ett tappert försök att kalka av badrummet (halvhjärtat om jag ska vara ärlig), rensning av kylkskåpet och sen moppning av en liten del av lilla hallen. Jag hade gjort hela hallen och hela lgh om inte Per kommit hem och stört. Just ja, jag blandade ihop tre stora burkar med egen musli också. och diskade.

Lyssna på den här låten!!!




Det finns en grej som jag gillar skarpt och det är att "tipsa" andra människor om bra låtar. Gärna hålla fram hörlurarna också så att de får lyssna. "Här, lyssna på den här låten, den är skiiitbra" säger jag entusiastiskt. Fram till för ett par dagar sedan har jag trott att jag har fantastiskt bra musiksmak för alla som lyssnar säger "jaaa, ja men den här var bra".

Så i lördags så fick jag lite av en aha-upplevelse. En i ledarteamet körde min grej "här, lyssna på den här låten, den är skitbra" till en annan i vårt lag. Hon lyssnade i 10 sekunder och mumlade något. När han sen gick iväg sa hon "det är det värsta jag vet, folk som vill att man skall lyssna på deras musik, va fan ska man säga?" och då förstod jag. Det är ju gråtråkigt, lyssnaren målas in i ngt slags hörn där man egentligen bara kan säga:

1)"jaa, men det här var ju ganska bra" och hoppas på att man kommer undan med det. I värsta fall leder det till att tipsaren blir ännu ivrigare och kör igång med:  "men va kul, du gillar den! Men om du gillar den där så kommer du att älska den här:......." sen är man fast i typ en timme.

2)Tuffa stilen "stå på sig" och säga nej, jag tycker faktiskt inte att den här lten var bra. Riktig skit. Resultatet blir oftast en besviken blick hos tipsaren, man får dligt samvete och tänker "kunde jag inte bara ha ljugit och sagt att den var ganska bra".

Tänk på det nästa gång du tipsar om en låt.

Förresten, jag måste bara få tipsa: Daniel Lemma med "She calls me". Sjuuukt skön låt.........

hur motiverar man sig?




Hur motiverar man sig att äta rätt om man inte tränar? Vi är träningslediga ikväll och då blir jag så lat att jag bestämmer mig för att bara äta varma mackor till lunch. Och när jag står där med mackorna så orkar jag inte ta fram varma mackgrillen utan käkar dem som de är, kalla. Kalla Mackor till lunch. Sopigt som sjutton.

Det värsta är att jag vet precis hur det kommer sluta, om 55 minuter är jag hungrig och vill småäta och om jag mot all förmodan klarar av att hålla mig ända till ikväll så kommer kvällens meal bli ngn slags hetsätning. Eller ännu värre, jag blir orklös och äter mackor till middag också= energilös på morgondagens träning och resten av veckan. Trög i huvet och börjar dra seg skämt i stil med "hej då mackan, vi ses imörrn".

snö



Nu kommer det snö. Ingen vill ha snö nu om man inte är barn eller en vanlig människa som skiter i alla fotbollsplaners välmående. Igår gjorde vi alternativ träning med medicinbollar, man skulle kuta järnet 40m med två bollar i armarna och sen höll vi på så fram och tillbaks. Maradona sprang med sådana bollar så det skall tydligen vara bra.Jag saknar fotbollen, medicinbollen är inte ens hälften så rolig.

grejen är den..

image25

grejen är den att när jag var i turkiet förra veckan så saknade jag per ungefär lika mycket som jag saknade  lampan i hallen, inte jättemycket. Jag hade fullt upp i huvet med träning och match och laget och fotboll och ledare och mat och vatten. I slutet av veckan blev jag nästan orolig, borde jag inte sakna honom mer än lampan? Men så när jag träffade honom igår så kände jag bara men åh, han är så himla mkt bättre än hall lampan. I konkurrens med lampor är Han är världens bästa. 

lil sis and big little bro



till helgen kommer de och det blir en syskonhelg med gardell, middagar och hela racet. I cant wait! Syrran har jag inte sett på ett par månader nu men jag misstänker att hon är sig lik.

Jag är tillbaks!



Hej, förstår om ni har saknat mig men nu är jag tillbaka i verkligheten igen. kommer nog bli en del surr om lägret på den här bloggen under de kommande veckan och bilder på hriga tränarryggar. Det var en fantastisk liten träningslägerstid. Fantastisk var ordet....

upptåg i turkiet



vi har gjort massa tokiga saker här i turkiet. Igår var vi inee på torbjörns rum och la dit en tvål som man blr sotig av och toapapper från buttericks som gör att man bara får loss pyttesmå bitar av papret. Hoppas han har diarré.

packningslista

Idag åker vi till turkiet. WIIIEEE!! Här kommer min packningslista, i "viktig-ordning" med det viktigaste längst upp:

ipod
tvålen från buttericks
regnluvor för maskering
filmkamera
fotbollsskor
träningsshorts
flippflopp
tandborste
Pass
Pengar
P-piller


and im ready to go

göteborg vs sthlm



Göteborg
är  en mindre stad än sthlm. Sthlm är en större stad än Göteborg.

I sthlm kostar det 15 kr att stå i parkeringshus i 10 min, i Göteborg betalar man mindre fast dygnet runt alla dagar utom söndagar - jämnt skägg där. Lika mkt glass i skålen liksom. Lika mkt strössel på glassen.

I göteborg bor jag och per. I sthlm bor min familj. Lika många poäng, lika många "schyssta människor-poäng".

I göteborg finns systrarnas cafe med jordens bästa frukost. I sthlm finns morsans lasagne.

Jag hatar att välja mellan två saker när jag är i sthlm och jag tycker det är jättejobbigt att välja mellan två saker när jag är i Göteborg. Efter det här inlägget / vetenskapliga undersökningen kan vi konstatera att Sthlm och göteborg är lika bra och att de därför båda tar hem priset som "bra stad-07/08". Inte bästa stad men bra stad. Grattis till Sthlm och göteborg! klapp, klapp, klapp.....och en busvissling...


det finns en sopp och tårtbuffe



Det finns en sopp och tårtbuffe på det finaste bageriet i göteborg, 85kronor kostar det. Fia i laget har testat den idag och den var väldigt bra. Jag har fått MMS bild skickad till mig och det ser väldigt bra ut.

 Så mycket viktig information som man får tillgång till tack vare att man är omgiven av ett lag med människor som gör olika saker. Bättre information än att det finns en sopp och tårtbuffe på ett fint konditori för bara 85kr har jag svårt att tänka mig att det finns. Vet inte vad för slags information det skulle vara.

klickperson

image24


Vissa personer klickar man bara med. De är inte många, av alla som jag har träffat i mitt liv har det klickat med sådär en 4-5 stycken. Snackar vi maxklickat så är det inte mer 2-3 stycken. Per och familjen räknas ju inte då. Det är en förbaskat häftig känsla, man förstår varandra och man tänker på samma sätt. Va glad jag är över dessa klickare , hurra, hurra hurrrrra!


imorrn händer det

image23

imorrn så händer där sorgliga....känns jobbigt när han är så pigg emellanåt men det finns liksom inte så mkt att välja på. Usch, f-n va jobbigt.

Feed me



Hallå! Jag har käkat upp en limpa bröd, filtallrikar me musli, pastagratäng x 2, en påse äpplen, och annat gojs och nu sitter jag här i soffan och är vrålhungrig. Eller nu överdrev jag igen. Inte vrålhungrig kanske men sugen på något gott. Skit , nu gick jag tillbaks till att bli en matblogg igen. Bloggcoachen säger att jag ska vara
K-O-N-S-E-K-V-E-N-T i mina inlägg. Jag tycker han Göran Persson ser lite dryg ut men Norges flagga är snygg.

musikal


Ikväll har vi varit på musikal. Gymnasieskolans musikal "gudmodern". Jag tycker teater och musikal är lite obehagligt för de spelar över så mkt och det känns som om de är elaka och typ vill dra upp en på scen och tvinga en till att delta inför alla, helst göra bort sig också. Nu hade vi tur ikväll för de drog inte upp någon på scen. Däremot minglade de runt bland publiken i pausen så jag var tvungen att gå på toaletten för att inte riskera att de skulle greppa tag i mig.

Sen i slutet av musikalen ställde jag mig upp och skrek: "era dumma teaterapor"!!!


jag blir irriterad


Per far runt som en fura i lägenheten och suckar och muttrar och städar och plockar. Han försöker nog säga "hoppa upp ur soffan och hjälp till" men grejen är att jag har jobbat hela eftermiddagen och är trött , kan man inte bara för en gångs skull få ta det lugnt. Jag blir irriterad på att han blir irriterad.

Britney



Är det inte helt sjukt att det är okej att folk föföljer en människa tills snart hon tar livet av sig? Det är f-n lika mycket mord som om man skjuter ngn med revolver. Läkare och polis måste väl kunna skriva ut något skydd som innebär att fotografer och skvallerpress inte får närma sig eller ta bilder fram till dess att tjejen är hyfsat psykiskt stabil. Sjuk värld, ge henne en chans att välja leva!

Sorgligt blir det på fredag



Fredagen kommer vara en liten sorgedag hos familjen ek och jag vet inte om jag är tillräckligt förberedd. Senaste sorgedagen jag hade var typ förra sommaren när det blev en asagoba stor konflikt mellan mig och min dåvarande tränare. Fredagen kommer att bli sorgligare än konflikten på ett sätt men ändå känns det galet mkt enklare. Beror nog att det här är ren och fin ledsamhet medan sommarens konflikt var infekterad och ogreppbar. Det är liksom skillnad på bra ledsen och dåligt ledsen.


pastagratäng



Mina vänner gjorde grymma pastagratängen igår och nu är jag skithungrig och har ingen frukost hemma (igen). Kan man käka pastagratäng till frukost? Glömde skriva det igår, vi hade en himla trevlig fotbollsmatchstittarkväll och åt en pastagratäng som jag hade skrivit ner receptet på om det här inte hade varit en seriös modeblogg. Börjar jag blanda ämnen hejvilt är risken stor att jag tappar läsare, det är ialla fall vad min bloggcoach säger.

Play your own kind of music



Jag har en låt som har fastnat stenhårt och som jag sjunger hela tiden och när jag inte sjunger den högt så sjunger den sig själv i huvet. Köpinglåten. Vi hyrde dvdn i söndags och såg 6 avsnitt i rad. Men hur bra är den, känn på texten:

You got to play your own kind of music, siiing your own special song...even if nobody else sings along. sant...det är så sant...

dåligt skapande



Jag har varit dålig på att skapa inlägg det senaste dygnet. F-n vilken absurd sak det h'är har blivit. Blogg. Jag har varit dålig på att skriva SENASTE DYGNET, det är ju sick. Jag skriver när jag vill. Hej då.

per har berusat sig




Idag när vi vaknade så var Per ungefär fortfarande full. Det tycker jag är skit kul för då kan man köra pickepickdöden på honom och göra störiga ljud och det är två saker som jag är ungefär världsbäst på. Sen efter ett tag så blir det så tråkigt när han halvsomnar om och man går upp och inser att han kommer sova bort hela dagen och att vi inte har ngn frukost hemma så hela min dag kommer också slösas bort om inte JAG klär på min anständiga kläder och går ut och köper frukost.

Nu funderar jag på att plussa på pers ångest genom att klä på mig regnställ och gummistövlar och gå ut och uppleva alla små underverk som regn , blåst och ngt att äta. Men då får jag fasen lägga på en rem nu för klockan är redan halv12.

Jag lever i ett sommarlov



Inatt slog det mig att om jag vill så kan jag sitta och titta på en repris på en hockeymatch mellan Mora och Linköping hela natten. Jag gjorde inte det, det skulle jag aldrig göra för det vore skittråkigt men bara känslan av att jag är så ledig att jag kan göra vad jag vill, inga måsten, inga krav I love it. Den här helgen är typ som ett sommarlov. Eller mer som ett litet lov två veckor innan sommarlovet för jag har massa bra saker som väntar runt hörnet. Jag lever ett pre-sommarlov. Vår kan man kanske kalla det.


störigaste ögonblicket



Det störigaste ögonblicket på min dag är när jag ska tvätta händerna och inte orkar vänta på rätt temperatur på vattnet utan bara kör på och stoppar in händerna under kranen. Den där smärtsamma känslan när man får riktigt hett vatten över händerna , alltså just det ögonblicket när hjärnan kopplar att vattnet är för varmt och det är för sent , smärtan tar tag i händerna och stannar i typ 2 långa sekunder. Så himla störigt ögonblick.

lokalkonkurrenten



Idag är det träningsmatch mot skitex. De heter inte det men vi kallar dem för det när vi är tuffa. De är skittöntoga skitextjejerna. Eller de jag känner som spelar där är inte töntiga men alla de andra är nog det, kan tänka mig att de är värsta nördarna.

Grannar



Våra grannar kommer ner kl.20.30 en fredagskväll och säger att vi får tysta ner oss lite för de har en färsk bebis som behöver sova. Jag förstår att det är jobbigt att ha en bebis som är helt färsk och inte sover men vart går gränsen för när man måste vara tyst i ett sånt här hus? 20.30 kan inte vara en sån gräns.


asbakis


image22

Okej, nu blir det lite matblogg igen mitt bland allt modebloggande. Kan inte riktigt bestämma mig vilket ben jag ska stå på.


Jag har blivit värsta lilla bakisen. På bilden: Chokladkladdkaka med limeglasyr (såndär god med philadelphia, smör och florsocker). Den här kakan skall Pers mamma få för vi ska dit på födelsedagsfirande. Man är ju en liten smöris. Bakis smöris.


födelsedagspresent



Ja, vad gör man. Så fort det inrutade mönstret bryts av oväntad ledighet så blir det problem.

Idag har jag gått på stan och försökt hitta en födelsedagspresent till Per som inte kostar pengar men som är värdefull och som kan uppskattas av grabben. det är skitsvårt, jag hittade ingenting inom den relativt smala ramen. Däremot hittade jag en perfekt tvål som gör att man blir svart i ansiktet som jag köpte för 40kr. Jag har f-n inte råd att köpa en skämttvål för 40kr, himla dumt gjort. Iallafall så ska jag ha med tvålen på vårt träningsläger och lägga i ledarnas rum, wohoo!!! Ibland gäller det att prioritera sina köp. Man kanske kan göra något av det som finns härhemma och ge bort till perrskan...tänk, tänk....


Vanor



i snitt var tredje dag går jag på toaletten och gör "nummer två om ni förstår vad jag menar blink med ena ögat och upp med ögonbrynet". Det känns som på tok för sällan för min mage fylls med väldigt mkt mat på tre dgara och tre nätter. Är det inte väldigt konstigt att man kan fylla på sin kropp fem gånger om dagen men bara "tappa ut om ni förstår vad jag menar blink med ögat" 1 gång var tredje dag? Sånt funderar jag på på min fritid ..eller arbetstid eller vad det nu är.

jag vill inte vara den som är den men...

tjockpanda210

Min mage bubblar som sjutton och är uppsvälld och tight. Is it the taco? Ska försöka sova bort  magebubblet.  Gonatt!

en vanlig människas dag

Hillary Clinton at King Taco

Idag har jag levt en vanlig ickefotbollsmänniskas dag. Jobbat mellan 12 och 16 och sen föreläst mellan 18 och 20. Hem, taco, hyra film och mysa lite i soffan. Jag tror att jag kommer att klara det vanliga ickefotbollslivet fantastiskt bra när den tiden kommer.  Jag skulle inte säga att jag är redo men om 7-8 år kommer jag att vara det och det är då det kommer vara aktuellt. Då kommer inledningen på min föreläsning låta såhär:: Hej, jag heter Lisa Ek och jag spelar inte fotboll i Kopparbergs/göteborg FC. Jag tränar inte fotbollsgymnasiet i Porthälla heller. Tack för mig!

visste att det var nånting

asd

Idag stängde de av vattnet här hemma. Nu är det avstängt mellan 09.00- 12.00. Per ska åka till jobbet och duscha och borsta tänderna och nu kan han inte det. Tycker ändå att han tar det ganska bra, han är fortfarande lugn, inget litet utbrott, mumlar bara "jag skulle behöva duscha och borsta tänderna, det här är inte så fräscht". Jag ska nog hålla tyst om att jag fick ett mejl iförrgår om att vattnet skulle stängas av, why push it liksom? Men ibland kan man faktiskt glömma saker...


kärlek på gång

kramas200

Ikväll är det kärlek i vår lägenhet. Inte mellan mig och mina fotbollsskor eller mig och min ronaldinhotröja utan mellan mig och min sambo. Vi är inte sådär snygga som de på bilden men vi kan kramas ändå. Vi ska bara kramas. hej då!

köttfärsfrestelse


en helt annan rätt än receptet nedan men det ser nästan likadant ut så ingen att kommer märka ngt


Den här bloggen har gått från att vara en ofrivillig modeblogg till en grön blogg och nu har jag insett att det har smygit sig mot en mat-blogg. Här kommer bloggens första recepttips:

fräs köttfärs och lite lök
koka små bitar potatis i 3 minuter

Lägg allt i en ugnssäker form, varva lök, köttfärs och potatis 
Häll över en blandning av soja och matlagningsgrädde

In i ugnen , 250 grader typ 30 minuter

svinenkelt och så jädra gott!!!


turkiet

tp.-pool3c.jpg

Vårt hotell

Förra året fick vi åka på träningsläger en natt till Varberg. Varbergs spa e´skitfint men vi hade inte ekonomi till att ge alla behandlingar så vi lottade 2 stycken som inte fick och för dem var det nog inte så himla jättekul. I år åker vi till turkiet!
 
Förra gången i turkiet var två år sen. Det var ett kaosläger. Vi hade inte ekonomi nog att få med alla ledare så sjukgymnasten fick stanna hemma. Sen blev folk skadade nere i turkiet och vi var tvugna att lägga ut pengar på oss skadade så det hade nog gått på ett ut jmf med att skicka med en sjukgymnast. I år har vi ännu mindre pengar (det var iaf vad de sa när jag förhandlade kontrakt i december :-) men nu får vi med oss sjukgymnast, målvaktstränare, mystanten som man kan prata med, två tränare, materialare och alla spelare. Hotellet är så himla bra, all inclusive så man käkar tills man spricker, asaschyssta buffén. Det låter som ett av mina vanliga ironiska inlägg men det är det faktiskt inte. 11 dagar kvar.

middagslur



Idag förtjänade jag en middagslur. En timme efter maten. Because Im worthless worth it. Jag har kommit in i riktig skalmanfas av mitt liv.  Eller mer skalkvinnanfas.

fullkornsrutan



Per hade köpt hem harmoni fullkornsrutan, ni vet mjuka brödet från axa i ljusblå/genomskinlig påse. Inte en av mina absoluta favoriter men fine, den funkar. Ialla fall, till saken:

På paketet så står det "två extra skivor, 14 istället för 12". Fint tänkte jag då tar det inte slut lika snabbt MEN sen upptäckte jag det fruktansvärda. De 14 skivorna var tunna som korvspad. Då har de tagit från de tjocka fullkornsrutornas kroppar och sen lagt ihop det till två extra skivor, jädra fusk säger jag! Jag gjorde en snabb och inte helt klockren uträkning och insåg att jag var tvungen att äta 4 mackor för att få i mig den energi som två av de gamla, tjocka skivorna innehöll.Nu är jag mätt.


retro tröjor


så fina de är pojkarna när de posar i nya matchkläder. Ganska mkt retro och det är snyggt men kan inte ngn , nån gång våga ta steget och köra tokretro med snörning i halsen och ett tyg som ser ut som bomull men som andas. Djurgårns sjölund ser dessutom för sorglig ut i sina kläder. Snacka om att inte fylla ut kostymen.


lurad

image21

Varje gång jag är hos frisören så säger de att "nu har jag gjort en frisyr  som är enkel att sköta, du kan praktiskt taget stiga rakt upp ur sängen och direkt till jobbet". Den här gången känner jag mig mer lurad än någonsin. Call me the fluff.

nu får jag ge mig


image20

Nej , nu får jag ge mig. Per är inte hemma och det är liksom så enkelt att fuläta massa när ingen ser en. Jag har gjort slut på chokladglassen nu också. Per är inte här och ser det  men han kommer märka att den är slut när han kommer hem och vill ta sig ett par kulor från det halvfyllda glasspaketet som inte längre finns.

celebration

scones

Tränar man helt galet mycket så kan man käka fantastiskt mkt utan att det skadar. Det glädjer mig att mina två favoritsysselsättningar är varandras förutsättningar. Äta och träna. Det ska firas denna söndag med scones, smör och fet ost!


Jag drack en flaska vin igår



Jag drack en flaska vin igår, något slags rekord. Innan jag somnade hann jag tänka "imorrn ska jag sova hur länge somhelst". Typ reagera när Per springer upp på kurs och sen bara somna om tills jag vaknar. Nu sitter jag här kl.06.00 och har varit vaken i en och en halv timme. Aktivitetsförslag någon?

bakdamen

bullar460

Jag har blivit som en liten bakdam. Jag bakade förra veckan och idag ska jag på det igen. Ikväll är det "umgås till schlager och dricka vin och äta goda grejer" hemma hos oss. Vad för hembakt passar till schlager och vin? Inte för svårbakat, inte för enkelt och vanligt.

RSS 2.0