skratta så att det kniper i vänstra magmuskeln



Det är inte så ofta man skrattar så där ihärdigt att det kniper i vänstra magmuskeln men idag har jag gjort det 3 ggr. Äventyrsdag med laget och det uppstod ungefär lika många "hänvisa till under resten av säsongen och  skratta hysteriskt varje gång man pratar om det -moments" som det gör under ett helt träningsläger. Va skönt det är att skratta så.

30 års galej




Var på 30 årsfest igår och kom i en diskussion om begravningar. Jag menar att man skall försöka ha en liten avskedsfest innan människan dör. Som en pre-begravning. I vissa situationer hade det varit helt klockrent, så mycket glädje och så många personer som den som ska dö inte hade träffat på så länge. Det hade kunnat bli så fint.

En onsdag hos doktorn

Var hos superdoktorn i onsdags för att kolla min häl som inte riktigt har funkat som den ska lately.

Doc: Enda alternativet är väl egentligen att sätta en cortizonspruta.
Senast jag hade ont i hälen frågade jag om det var alt,. att sätta in cortizon och fick då svaret att det inte e så lyckat för sätter man sprutan fel så kan man ta död på frisk vävnad och då kan hälsenan gå av. Den kommentaren hade jag i huvet när han tryckte in sprutan i det onda.

När allt var isprutat var jag som en liten svettfläck av allt ont+ nervositet över att hälsenan hade gått av. Det hade den inte och jag gjorde ett litet glädjeskutt i huvet. När jag hade hämtat mig kom jag på att jag skulle fråga om näsan också.

Doc: Armbåge eller?
Jag: nja, jag sprang bakom en tjej och sen stannade hon upp och då sprang jag in i hennes bakhuvud.
Doc:? okej. Jag skickar dig till en kollega på ett annat sjukhus, han är bättre på sånt här.

Jag haltar in på sjukhus nummer två. Varmt. Svettig. ont i skitfoten fast den typ är bedövad, konstigt. Känner mig lite darrig när jag sätter mig under doc nr.2s lampa.

Doc nr.2: Ja, den här är ju bruten. Tur du kom hit nu, den är på väg att växa fast och då hade du fått springa runt med en sne näsa hela livet.

Jag: Men guuuud vilken tur. Skitkul. Skitkul! Snacka om lucky day!

Doc nr.2: Det vi gör nu är att vi knäcker tillbaka den så att den hamnar rätt. Vi kan inte sätta ngn bedövningsspruta för då svullnar näsan upp och då ser vi inte om den är rak eller krokig. Däremot kan du få tussar med bedövning.

Jag: Å, tussar med bedövning, gulliga ni! Tack!

Knak och knak och sen var den tillbaka. Och det var min lucky day.

here we go again..




kanske bir det den här killen. Bild tagen från raffa.zoomin.se

Vi har bestämt oss för en ny liten hundrackare. Uffe ska han heta tror vi iallafall. Vi har tingat en hanvalp från en kull så nu är det bara att vänta och snacka upp han. Om 4 veckor kommer djuret:  Uffe,uffe,uuuuuufffffeeeeeeeeeeeeeeeee!


6 månaders tjat...



6 månaders evigt tjatande om den lilla gatuhunden från cypern följdes av att den skitballa hunden kom , sågs och sen gick och dog. Vad lär vi oss då av detta? Jo, tjata allt ni bara kan för man vet aldrig hur länge glädjen varar. Istället för att få 14 dagar med honom otjatad så fick vi 6 månader och 14 dagar. Det var roligt hela vägen fram till sista dagen när han somnade in. Asballa Eskil.

inspirerad



Plötsligt blev jag inspirerad att skriva lite blogg så det gör jag nu. Bloggblogg påer!


RSS 2.0