handskada




Jag har två stycken arbetarskador på min högerhand. Båda har uppkommit vid sconesbakning fast vid två olika tillfällen. Sconesskada nummer 1 är det undre ärret, det fick jag för ett par år sedan när jag bakade fullkornsscones, sconesskada nummer 2 är färskt, det fick jag i veckan när jag bakade vanliga scones utan bakpulver. Jag tycker det ser tufft ut med ärr på handen. Önskar att det var lite ballare bakgrundstories men man kan ju inte få allt misstänker jag.

schema




Per och jag har börjat med schema för vardagliga sysslor för vi föll ur mönstret och blev egoistiska och jag tyckte hela tiden att han borde göra grejer som han hela tiden tyckte att jag borde göra. Nu har vi haft schema i ungefär 18 timmar, det funkar jättebra :-) Men på riktigt känner jag mig hoppfull. Alla små sysslor finns med på schema. Ta ut uffe morgonpass "Per", tillgång till bilen morgon "lisa".  Jag har dammsuga och skura golv på mitt schema, det innebär att jag ska göra det kontinuerligt de närmsta veckorna. Kontinuerligt innebär minimum 2 ggr/vecka, gärna mer om det behövs. Per Har "tvätt och tork". "Plocka upp grejer"- gemensamt. Idag har jag dammsugit, känns skitbra för nu ligger jag liksom lite före i mina sysslor. Schemat sitter på kylskåpet och jag går och kollar på det lite hela tiden för att se så jag ligger i fas och för att bekräfta att jag är huslig och duktig.

en liten sökare




Tog ner min nya hund för att rasta honom på valhalla idag. Det var mörkt och asmkt snö men skönt att släppa honom lös. Vi gick ett helt varv längst läktaren, ganska stor yta och några dec snö heöa vägen. Vi går ungefär 1,5 varv runt arenan och när jag till slut sätter koppel på uffe gräver han fram ngt ur snön. Va fan är det nu han har hittat tänker jag och drar in honom för att öppna upp käkarna och vad hittar jag där om inte_ Min bilnyckel! Hur mycket flyt är det på en skala? Hade han inte grävt fram den hade jag antagligen förtfarande varit på valhalla och letat bilnyckel under ett giganiskt snötäcke. Vi är ett bra team Uffe och jag :-)

här vare klippt



FÖRE


och sen efter:

hahaha...stackars j-el..haha...


hahaha.....moahahaha....

play ska återförenas!!!!!!!!!!!!!!!



Ikväll ere made in sweden. Play ska återförenas. Återförenas? Vilka är play? eller mer vilka var play? Jag googlade och fick upp bilden som jag har satt in häruppe. Får en känsla av att play inte är nåt för mig.

eurosport 2



Jag får inte se på tv för per säger " det här är någonting som jag verkligen vill se, låt mig se det här nu, När det är paus kan vi kolla på något annat i väntan på andra halvlek". Det som per verkligen vill se är futsal, Ryssland mot slovenien. Jag gillar ju fotboll men det här är på gränsen. I protest sitter jag framför datorn.


vad hände där`?



Vet inte vad som hände nu för ngn timme sen men plötsligt är min kropp helt osnärtig, mer som en deg. Istället för hopp hopp hopphopphopp känns den mer seeeeeg,seeeg..seeeeeeeeeeeg. Skönt då att komma hem till en nystädat lägenhet, made by per :-)


nu händer det igen



Fan säger jag bara. Sitter på kansliet och får reda på att det är badminton idag. Jag har inte tränat ett enda pass badminton och nu ska jag kastas in i någon slags högprestige turnering. Får på riktigt ont i magen. Funderar på att dra iväg och gå en intensivkurs nu innan kl.17. faaaaaaaaaaaan. Jag pallar inte det här, springa naken igen, hoppa naken, spela badminton naken, så känns det. Vad hände med fotboll? fotboll vet jaghur det funkar.  Nu svär jag mycket känner jag. Hoppas inte ngn i familjen palmqvist läser det här.

ooops



Nu är Per hemma och de har förlorat en futsalmatch som var jätteviktig och då gäller det att jag gör mitt för att peppa upp honom så jag tror att det är läge att ta tillbaka det där om John Mayer. John, if you see this again, I am not intrested anymore, i already got a boyfriend.

John mayer



vilken häftig kille!!! Va smart och härlig han var på skavlan igår. From nu är han mitt frikort. Hej John, jag bor in sweden, Gothenburg, please contact me via this blogg if you wanna dejt!


swedish tapas



Var med trevlig sällskap på en restaurang i GÖteborg som heter "hemma hos". Riktigt bra och mysigt ställe. Svenska tapas serverades, typ västerbottenpaj, svamptoast, chevre med honung. Goood stuff!!!!!! Kladdkaka med grädde till dessert.


så sjuuukt aktiv, så sjuuuuukt hungrig




asså ni hajar inte hur hungrig jag är. Hela tiden sjukt hungrig.

Känner mig på nåt sätt nöjd med att vara hungrig  hela tiden för jag tänker att "ojojoj va mkt energi jag måste göra av med om jag är hungrig nu igen fast jag käkade för en kvart sedan" , tänker att jag måste ju vara helt galet aktiv om jag är hungrig så mkt som jag är hungrig men sen sa kom ngn sorglig stackare och sa:  du har inte tänkt på att du kanske har töjt ut magsäcken och att det är därför du är hungrig, inte för att du är aktiv" och då mattades känslan av nöjdhet lite men ändå inte helt.


Och nu tänker jag igen: " - jag är så sjuuukt aktiv, därför är jag hungrig heeeeeela tiden"

Nu kan jag börja ta bilder

Jag har fått en telefon som gör att det är väldigt enkelt att ta bilder och sen lägga in dem i bloggen så from nu så blir det en lite livligare blogg kan man säga. Lite mer dagsfärska bilder som den här:



Grattis till er bloggläsare!!

i got the fever



hemma igen efter en fin resa. Nu har jag börjat på nästa, den kommer att bli den bästa någonsin. Eller egentligen känns den redan som om den bästa resan någonsin redan nu och då har jag bara varit med i två dagar. Om den här känslan skulle skrivas som ett påstående så skulle det vara något i stil med: Per, Vi kan inte skaffa barn förrän när jag är 43år OM jag har slutat spela då. Vi kan iofs adoptera. Tur för mig att känslor inte är definitiva, det går säkert över med åren...Fram tills dess att jag är botad ska jag njuta av att vara drabbad.


jag är ledsen



jag är ledsen men det händer liksom inte så mkt härborta i thailand. Jag tar beslut som "cola light eller fruitshake" "bada i havet eller i poolen" "låtsasskratta med i pappas skämt eller bara låtsas som om jag inte hörde. Det är svårt att blogga om sådana beslut.

RSS 2.0