de italienska cyklisterna



Jag är i Spanien på fotbollsproffsläger. På vårt hotell bor det massa tyskar, lite barnfamiljer, pansjisar OCH ca.50 st italienska cyklister. Vi snackar inte småkillar, det är superitalienska män i 50-60 års åldern. De är så jädra coola. Deras ögon och deras gester och sen lägger vi till surret till det. Alltså, det är skitsvårt att beskriva såhär men om ni hade varit här hade ni hajat. Typ som donadoni fast live. nu ska jag gå och kolla lite till. hejhej!


min syrra har en blogg


"klänningen som jag sydde upp på koh lanta".....could have been me...


Min lillasyster har en blogg. Skulle man göra en blogg så olik min som möjligt så skulle resultatet bli hennes blogg. Hon skriver rakt ut om ungefär alla de saker som jag aldrig nämner här. Den är charmig och lustig på ett helt annat sätt än den här. värd ett besök: http://www.befring.blogg.se/

hejhej bra dag!



Idag är det en helt härlig liten hejhej bra dag! Kroppen e´ som  något som inte fungerar speciellt bra efter gårdagens brottning+ löpning med medicinbollar och hela dagen är ledig och upplagd för att göra sköna grejer. Sköna grejer som att jogga i minitempo med per på morgonen för att försöka få igång ngn form av cirkulation, att äta frukost i briggen, att fika med sina lovely friends och sen packa väskan till veckans spanska äventyr, 23 grader och en veckas fulltidsproffsande. Fy fanken va fint. Hejhej bra dag!

brottad och klar


Eddie bengtsson

Idag har jag blivit brottad. Brottar-tränad av Eddie Bengtsson. Han skulle visa en övning med mig och när jag var klar-visad sa han "eller så kan man göra såhär" och tog tag i benen typ vid anklarna och snurrade runt mig så att mitt huvud var 169cm från honom. Det var kul , jag tror alla tyckte det. Jag tyckte också det var kul ungefär första varvet sen tappade jag helt uppfattning om vart jag befann mig. Hörde  bara de andra skratta järnet. Efter några varv släppte han ner mig och då såg kände jag mig som att ögat satt i bakhuvet men jag skrattade ändå med de andra..haha...haha...

hejhej!



Hejhej allihopa! Känns riktigt bra det här, under den här månaden som jag inte har skrivit har jag slagit helt överlägset PB i besökare. Härligt! Hela förra året gick jag runt och trodde att det hade betydelse Hur och vad jag skriver men nu har det alltså visat sig att "ingenting" ger maxat med besökare. prestationsångest byebyeooo! och ni som har kollat järnet under den här månaden, hellllooooooo! Hoppas jag inte skrämmer iväg er nu när jag skriver igen.

RSS 2.0