"nu har jag bara skrivit från farsan och mig"





"Nu har jag bara skrivit från farsan och mig på julkorten i år" ,
skrek morsan från köket. Åh fan, 26 år gammal är jag inte längre med som avsändare på julkorten som jag aldrig har skickat. Får väl vara nöjd me 26 gratis-år...

Observera att : Julkortet på bilden har ingenting med morsan och farsans 2008 julkort att göra.


Kommentarer
Postat av: jennie

Hahaha, jag har också fått nobben och föräldrarna har slutat skicka fotokort och gett sig in på pensiomålerikorten... Men kortet på bilden ser ju ut som din och Pers framtid i alla fall! ;-)

2008-12-05 @ 22:45:38
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: Lisa

målerikorten..haha...det hade varit lite absurt om vi hade posat upp för fotojulkort hela våra vuxna liv..haha...God jul önskar Lena, Peter och barnen osså en bild på mig, syrran och brorsan 30,32 och 35 år gamla. Fast pansiokorten e ju tråkiga. Förbaskat tråkiga.Man borde kunna komma på ngt mellanting?

2008-12-06 @ 11:12:50
Postat av: jennie

Hahaha, det vore nåt det!!

Det är ju det som är grejen liksom, pensiokorten är aptrista och då är det som att personerna bakom blivit skittråkiga för att kidsen är vuxna och de kan ju liksom inte skicka ett foto på bara sig själva när de sitter på landet och önskar god jul... Det borde helt enkelt finnas fler och roligare julkort som de stackars medelådringarna med grown up kids kan skicka så folk slipper dö av tristess av dem!

2008-12-06 @ 17:07:16
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: Lisa

bra koppling...jag kopplade lite långsamt men det stämmer, man tänker " fasen vilka tråkiga personer som skickar ett sånt målat kort" men vad har dessa människor för val?. Jennie, jag tror vi har en affärsidé här. Vi kan döpa den till christmas cards eller julkort på svenska.

2008-12-07 @ 11:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0