Välmående




Jag känner mig helt himla välmående så nu sitter jag här på landet och väntar på att jag ska bryta benet. I min väntan äter jag tapenade på brödbit, det är jag värd nu tycker jag. Tapenade chili. Mums. Jag tänker kloka tankar medan jag smaskar, tänker att om benet går av så kommer det att bli helt igen så det är ingen katastrof. Bryts det på 6 olika ställen så tar det lite längre tid men det kommer ändå att ordna sig. Bekymmerslös. Precis som när man var liten.


Kommentarer
Postat av: jennie

Ehhh, hallåååå, hur gick badmintonlirandet???



Trevligt att höra om välmåendet, jag tycker om när folk mår bra!! :-)

2008-07-25 @ 23:32:06
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: Lisa

haha....jennie din lilla tä'vlingsmänniska! Vi lirade inte match, lirade bara "för skojs skull". Lite fegt va? ja, du verkar inte heller ha det så himla jobbigt ute på landet, ser ljuvligt ut. Ljuvligt, det ordet har jag inte använt på jättelänge, coolt.Njut av värmen!

2008-07-26 @ 09:35:35
Postat av: Maria

ja, när man var liten var inte världen så farlig. Den var som dold i bomull för att sedan ska få se med egna ögon att det inte är det lättaste. Men ibland är det inte fel att längta tillbaka då livet inte var en farlig plats, då man bara tog det mesta med en klack spark.

2008-07-30 @ 12:20:04
URL: http://www.livingwithinalie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0