fin-mat





Vi åt fin-mat på finrestaurang när morsan å farsan firade 30år. Det gick ändå över förväntan. Ett par små incidenter bara. När gubben i sjömanskostym kommer med en låda bröd så är det klart att man börjar plocka på sig av de som ser goda ut- så gör man inte på finrestaurang.  Då skulle jag tydligen ha avvaktat för 1) presentation av brödet och sen 2) man plockar inte själv utan man pekar bara på de bröd som man vill ha sen plockar sjömanskostymen med en silvertång.
 

Kommentarer
Postat av: jennie

Hahahaha! För något/några år sen var vi och firade en 60årsdag på fingård med en femrätters avsmakningsmeny och en av gästerna i sällskapet (obs! inte jag) satt och ylade "ska man äta det här??" efter att varje rätt kommit in. Okej att jag säkert också hade kastat mig över brödet med mina skitiga händer, men nån måtta får det väl ändå vara på ohyfsandet... Så; helt okej beteende trots brödincidenten Lisa!

2009-04-02 @ 19:52:23
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: Lisa

men va bra,man får ju försöka vara lite flexibel liksom men Om ngn sticker fram en korg me bröd ere klart man tar ett. tack för okejandet J!

2009-04-02 @ 22:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0