en i mängden



Idag blev jag officiellt en i mängden när jag skaffade mig en ´tatuering. Inte en gnuggis. Inte ens en henna. En riktig tatuering. Jag är skitnöjd. Under den halvtimmen som det tog att göra den ekade farfars ord i huvet "Gör dte inte Lisa, gör det inte!" Ändå känner jag mig skitnöjd. Lite rebell så här på senare år. Ska försöka ta en bild med webkameran så ni får se vad det blev.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag har sett den, skit snygg! =)

2009-08-08 @ 01:29:35
Postat av: jennie

Jag såg gaddningen på fejjan och ja, nu är ju jag ingen tatueringskvinna direkt, men det här var grymt Lisa! Din tatuering är exakt vad jag hade valt om jag nu inte hade varit en sån där som inte gillar tatueringar. Eller ja, blablabla... Jag blir fan sugen på en egen gaddning på fossingen nu, med lite annan text i och för sig men ändå liknande. Men nu ska tant Jennie lugna ner sig lite och inte ryckas med i svängarna, no tatuering for me it is men jag hyllar din!

Tatueringskramar!

2009-08-09 @ 12:30:10
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Hej ni två!

Tack för den bekräftelsen. Man e+ ju i sjukt behov av bekräftelse när man har gjort nåt sånt här. Räcker med ett par som tycker den e bra (eller egentligen med ett par som SÄger att de tycker den va fin)så e´man liksom nöjd. Tack!

2009-08-09 @ 20:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0