på landet



på landet är livet alltid bra. Ibland regnar det och ibland skiner solen men det är alltid bra. Här äter man,sover eller tränar. Oftast äter man eller sover. Det är crazy good life på landet. När man äter äter man inte snabbmackisar och ketchup, här käkar man våfflor med hemlagad sylt till lunch och anka till middag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är dåligt uppdaterad på vad du har för dig..det är landet, det är maten, det är underbara människor högt och lågt men mer vet man inte. Ärligt talat är jag ändå mest intresserad av Uffe. Jag vet inte om det har framkommit riktigt tydligt att jag lämpar mig mycket väl för hund-passning. 1.Jag har aldrig dräpt någon hund. 2.Jag har vunnit en hundkurs-tävling. 3.Jag ser OFTA på "the dog whisperer" på tv och håller med om allt han gör. Jag har framfört de här fördelarna till syrran men ärligt talat vet jag inte om hon stöttar mig 100%. Misstänker att hon har en egen dold agenda så jag vänder mig nu direkt till dig. Referenser lämnas gärna på begäran. MVH Emelie

2009-08-13 @ 17:11:35
Postat av: Lisa

hahaha....emelie, all den här informationen har legat dold bakom dins systers enorma skugga. Hon har berättat högt och vilt om sig själv och den kompetens som hon säger sig besitta (men som vi alla vet inte finns, precis lika lite som fotbollskompetens, hålla reda på saker kompetens och mycke annan kompetens). TACk Emelie för att du har trätt fram, jag behöver hundvakt. T.ex. imorrn när jag ska ut och springa i en timme, har du någon möjlighet då? vunnit hundkurstävling låter intressant, du, hör av dig till mig och berätta mer! Och framförallt: räkna inte med att ngt passerar via din syster, hon ligger som en liten block för all information!

2009-08-14 @ 18:37:09
Postat av: Anonym

Ahhh, ve och fasa när jag nu insåg att jag försuttit ett tillfälle för att vara hundvakt. Gråt och tandagnisslan. Eller vänta...är det idag vi pratar om...? Stirrig panik och lätt maniskt letande efter ditt nummer...JAG KAN,JAG KAN, VI HÖRS!!

2009-08-15 @ 15:23:31
Postat av: Anonym

OK, jag kan inte få tag i ditt nummer..men har kommit över första stirret och skickar istället mitt: 0762-886221. Sätter mig och väntar vid telefonen nu. Ingen press.

2009-08-15 @ 15:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0