en kväll utan per





Per är i varberg så jag är ensam hemma. Det bästa med ensamhemmaprylen är att man kan komma hem och kasta grejer runtomkring sig utan att känna sig dum. Kläderna ligger slängda på golvet och glas står framme odiskade. Det är ett liv i total frihet, kan vara skönt ibland. Alltså jag saknar honom men det är ändå skönt att kunna slänga grejer. tada! Nu slängde jag en tshirt på golvet. Tada!

Kommentarer
Postat av: caroline

Fan precis så känner jag nu när Erik är borta, saknar honom sjukt mycket men det är skönt att kunna skräpa ner lite utan att någon klagar hahahhahahah

2009-07-03 @ 22:55:19
Postat av: Lisa

haha....grymt ju! Kul att du har kommit igång med bloggen igen carro!

2009-07-05 @ 22:16:45
Postat av: mange

Det här låter konstigt. Ska det inte vara tvärtom? Om tjejer också är så när dom är ensamma varför inte vara slarviga och fria tillsammans istället för att längta till ensamheten? Måste fråga min tjej vad hon tycker är bäst med o va ensam men jag tror nog det här kommer hamna på listan! Fast tjejer kanske alltid bara måste ha nåt o gnälla på o kommentera? Nån o va lite mamma till?

2009-07-08 @ 16:02:58
URL: http://www.mange.inc.se
Postat av: Lisa

oj, här är det inte jag som gnäller. Jag känner inte att jag har rätt att gnälla när jag är den slarvige, tvärtom får jag dåligt samvete när jag blir för slarvig. Men jag tror att även tjejer som är städiga och fixiga gillar att vara ensamma och kasta prylar meaning du har en poäng där. INtressant faktiskt...:-)

2009-07-09 @ 09:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0